przemyciory strzeżcie się!

• Thread starter Thread starter straż celna
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
http://www.youtube.com/watch?v=UjDRJFiP-OI&NR=1 smutni panowie przyjda do przemyciorow pakow i kodiow
boisz sie pako? peniasz loda?

Cmoknij mnie w pompke w przeciwienstwie do Ciebie nie grozi mi taka akcja.. natomiast Ty uwazaj, bo pod cela tacy maja kolorowe zycie hi hi kumpel siedzial z zollem to mowil, ze robil za panienke ;-) takze uwazaj kolego na smutnych panow PS: mam dla Ciebie jeszcze jeden fajny filmik, ktory mam nadzieje da Ci do myslenia: http://www.youtube.com/watch?v=6SwDV85q5V4
Pozdro :D (FILM Dozwolony jest od 18r zycia - nie biore odpowiedzialności za zadne skutki uboczne, ktore powstaly po obcykaniu w/w filmu PAMIETAJ ogladasz go na wlasna odpowiedzialnosc ! )

Ostatnia edycja:
pako, taki twardziel jesteś, a czy to prawda - po prostu pytam - że jak zajeżdżasz na kotwiczą do elbląga ( bo musisz) to cieniutko piejesz? żeby nie zapytać - skamlesz? Może tam przedstaw się nickiem z tego forum?...

pako, taki twardziel jesteś, a czy to prawda - po prostu pytam - że jak zajeżdżasz na kotwiczą do elbląga ( bo musisz) to cieniutko piejesz? żeby nie zapytać - skamlesz? Może tam przedstaw się nickiem z tego forum?...

Tomek mam do Ciebie takie pytanko czemu twierdzisz, ze ja musze zajezdzac na kotwicza? pewnie, ze mialem kiedys mandaty, ale to co kiedys mialem do placenia uiszczalem w gronowie. Obiecuje, ze jak bede mial kiedys jakas wazne sprawe, ktore trzeba bedzie KONIECZNIE tylko tam zalatwic to smialo powiem, ze jestem pako z celnicy.pl ;-) i co mi zrobicie? NIC bo pies to i jakis mandat na drodze by dal a Wy? co fajki mi podrzucicie? no wlasnie.. nie mozecie nic..takze Tomek nie zgrywaj celasa, bo Twoja uprawnienia koncza sie na mnie :D

PS: i Darujcie sobie te zaczepki, bo naprawde nic nie zdzialacie.. wiem, ze jestescie przyzwyczajeni do wazeliny i was serce, boli jak ktos ma czelnosc pokazac wam jacy jestescie mali dla ludzi, ktorzy nie maja w aucie kilku paczek jina... bo uwierzcie mi.. jestescie.. wrecze nie zauwazalni... pozdro krolowie :D

przemytniku!
nie tylko jesteś przestępcą ale także grzesznikiem.
Dokonując przemytu nie tylko działasz jako wspólnik zorganizowanej przestępczości ale także okradasz własne państwo odbierasz pieniądze na służbę zdrowia i szkolnictwo.
Wstydź się przemytasie!

a jak panstwo okrada ludzi to dobrze jest wtedy wszystko jest spoko ale jak biedny szary czlowiek zarabia na chleb to sie robi afera nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie ale przed Bogiem wszyscy sie spotkamy i odpowiemy za swoje czyny

Człowiek poprosiło poradę "fachowców" - chyba nie ma w tym nic złego , a tu ... jak zwykle -fachowe odpowiedzi !!!
Ludzie weżcie się w garść i nie dawajcie na każdym kroku plamy .

Back
Do góry