Hellraiser
Nowy użytkownik
Referat Dozoru w Skierniewicach też miałby coś do powiedzenia w sprawie dziwnych przesunieć przed wartościowaniem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Panie NACZELNIKU KAWECKI-proszę nam wytłumaczyć jak to możliwe ,że człowiek pracujący na naszym OCI w służbie przygotowawczej o nazwisku jak z-ca dyrektora IC przechodzi do Referatu dochodzeniowo-śledczego tuż przed wartościowaniem -i dostaje stanowisko MŁODSZEGO EKSPERTA CELNEGO ???????????
Po pierwsze to nie dostałem MŁODSZEGO EKSPERTA CELNEGO TYLKO EKSPERTAahhhh już czuję tego tysiączka na koncie więcej
![]()
Po pierwsze to nie dostałem MŁODSZEGO EKSPERTA CELNEGO TYLKO EKSPERTAahhhh już czuję tego tysiączka na koncie więcej
![]()
Puknijcie się w głowe na początek, a później dowiedzcie się jakie stanowisko tak naprawde dostała ta osoba, w jakich okolicznosciach ja przeniesiono , czy była zadowolona z tego czy nie. Ci co go znają to wiedzą. i tyle w tym temacie.
Przyznam że wartościowanie jest po części niesprawiedliwe ale z drugiej strony czemu osoby robiące trudne postępowania nie miały by być lepiej zwartościowani niż osoby wklepujące deklaracje czy wydające papier.
Teraz pewnie czujesz te 2 tysiaczki za nagrodę specjalną-IZBA CELNA W ŁODZI TO JEDNA WIELKA RODZINA.Po pierwsze to nie dostałem MŁODSZEGO EKSPERTA CELNEGO TYLKO EKSPERTAahhhh już czuję tego tysiączka na koncie więcej
![]()
Teraz pewnie czujesz te 2 tysiaczki za nagrodę specjalną-IZBA CELNA W ŁODZI TO JEDNA WIELKA RODZINA.
kolejna kasta Nadekspertów,u nas nawet z Figloraja tyle nie wydusiszE, jakieś ochłapy.
W WZR IC to są nagrody indywidualne , 20 tys. za kopiuj - wklej...