Hellraiser
Nowy użytkownik
Referat Dozoru w Skierniewicach też miałby coś do powiedzenia w sprawie dziwnych przesunieć przed wartościowaniem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Panie NACZELNIKU KAWECKI-proszę nam wytłumaczyć jak to możliwe ,że człowiek pracujący na naszym OCI w służbie przygotowawczej o nazwisku jak z-ca dyrektora IC przechodzi do Referatu dochodzeniowo-śledczego tuż przed wartościowaniem -i dostaje stanowisko MŁODSZEGO EKSPERTA CELNEGO ???????????
Po pierwsze to nie dostałem MŁODSZEGO EKSPERTA CELNEGO TYLKO EKSPERTA ahhhh już czuję tego tysiączka na koncie więcej
Po pierwsze to nie dostałem MŁODSZEGO EKSPERTA CELNEGO TYLKO EKSPERTA ahhhh już czuję tego tysiączka na koncie więcej
Puknijcie się w głowe na początek, a później dowiedzcie się jakie stanowisko tak naprawde dostała ta osoba, w jakich okolicznosciach ja przeniesiono , czy była zadowolona z tego czy nie. Ci co go znają to wiedzą. i tyle w tym temacie.
Przyznam że wartościowanie jest po części niesprawiedliwe ale z drugiej strony czemu osoby robiące trudne postępowania nie miały by być lepiej zwartościowani niż osoby wklepujące deklaracje czy wydające papier.
Teraz pewnie czujesz te 2 tysiaczki za nagrodę specjalną-IZBA CELNA W ŁODZI TO JEDNA WIELKA RODZINA.Po pierwsze to nie dostałem MŁODSZEGO EKSPERTA CELNEGO TYLKO EKSPERTA ahhhh już czuję tego tysiączka na koncie więcej
Teraz pewnie czujesz te 2 tysiaczki za nagrodę specjalną-IZBA CELNA W ŁODZI TO JEDNA WIELKA RODZINA.
kolejna kasta Nadekspertów,u nas nawet z Figloraja tyle nie wydusiszE, jakieś ochłapy.
W WZR IC to są nagrody indywidualne , 20 tys. za kopiuj - wklej...