To był żart.Tak, już doczytałem w innym miejscu. W poniedziałek ...
ps
Ośmielam się zauważyć, że transkrypcja, to tylko "suche" przedstawienie treści,
a my oczekujemy komunikatu, czyli także WASZEJ interpretacji wypowiedzianych
słów.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To był żart.Tak, już doczytałem w innym miejscu. W poniedziałek ...
ps
Ośmielam się zauważyć, że transkrypcja, to tylko "suche" przedstawienie treści,
a my oczekujemy komunikatu, czyli także WASZEJ interpretacji wypowiedzianych
słów.
To był żart.
Trudna jest sytuacja ze świadczeniem mieszkaniowym, nie obiecujemy sobie wiele po jutrzejszym spotkaniu, obyśmy się mylili. Ale przed nami wiele. To już na poważnie.W którym miejscu, bo jakoś mi nie śmieszno, a raczej straszno ?!
Skoro nic z tego nie będzie to może już powinniśmy myśleć o proteście? Chyba, że wolcie rysować kredkami swoje niezadowolenie pod Ministerstwem...Trudna jest sytuacja ze świadczeniem mieszkaniowym, nie obiecujemy sobie wiele po jutrzejszym spotkaniu, obyśmy się mylili. Ale przed nami wiele. To już na poważnie.
I to rozumiem!Trudna jest sytuacja ze świadczeniem mieszkaniowym, nie obiecujemy sobie wiele po jutrzejszym spotkaniu, obyśmy się mylili. Ale przed nami wiele. To już na poważnie.
Z całym szacunkiem dla ZG, ale to już (jeżeli dobrze liczę) jest 3 spotkanie z decydentami z MF-u? Więc się pytam, gdzie tu jakakolwiek taktyka Zarządu, żeby nie powiedzieć wręcz ... logika, na ewentualną kolejną odmowę przyznania funkcjonariuszom SCS tego świadczenia? Już po pierwszym spotkaniu, powinno się taką sytuację przewidzieć, po drugim (negatywnym) ... dać żółtą kartkę, ale idąc na dzisiejsze spotkanie z przekonaniem że "nie obiecujemy sobie wiele", należało mieć już ludzi w "blokach startowych", celem zainicjowania związanego z tym (oczywiście w formie określonych prawem) ... niezadowolenia! Cały czas i to najlepiej do końca czerwca, jest taka możliwość! Do tej pory sądziłem, że ta cisza jest oznaką dobrze i owocnie prowadzonych negocjacji "kuluarowych" z adwersarzami. Ale cóż, jesteśmy jeszcze przed spotkaniem, więc ... może ja również tylko się mylę? Liczę więc (w całej mojej naiwości) na mądrość panów ministrów i nie wywoływania nikomu nie potrzebnego, szczególnie w tym okresie konfliktu!Trudna jest sytuacja ze świadczeniem mieszkaniowym, nie obiecujemy sobie wiele po jutrzejszym spotkaniu, obyśmy się mylili. Ale przed nami wiele. To już na poważnie.
Wiele tylko czego wiele?Trudna jest sytuacja ze świadczeniem mieszkaniowym, nie obiecujemy sobie wiele po jutrzejszym spotkaniu, obyśmy się mylili. Ale przed nami wiele. To już na poważnie.
,,May the force be with you"Trudna jest sytuacja ze świadczeniem mieszkaniowym, nie obiecujemy sobie wiele po jutrzejszym spotkaniu, obyśmy się mylili. Ale przed nami wiele. To już na poważnie.
Tu bez kolegów z granicy ukraińskiej będzie bardzo ciężko. To tam trzeba pokazać nasz protest. Pamiętacie 2008 rok jak Tusk zwołał w związku z naszym protestem wszystkich dyrektorów ? Tylko blokada granicy !!!!
No i można a u nas tragedia![]()
Spotkanie z przedstawicielami związków zawodowych służb podległych MSWiA - Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji - Portal Gov.pl
8 maja br. wiceminister Czesław Mroczek oraz wiceminister Wiesław Szczepański spotkali się ze stroną społeczną reprezentowaną przez przewodniczących związków zawodowych, które są stroną porozumienia zawartego 6 marca br. Z ramienia związków zawodowych w rozmowie uczestniczyli przedstawiciele...www.gov.pl
Ok to co zrobisz oprócz wkurw?Do jasnej cholery ... Przestańmy znów dzielić i wskazywać co, kto, jak i kiedy!
Albo WSZYSCY albo NIKT !!
ps
Nie jestem z granicy ale na miejscu Koleżeństwa stamtąd, wk...iłbym się na podobne wpisy ...
Przecież to już wybrzmiało jakiś dobry miesiąc temu. Każdy , czy z granicy, czy z oper czy z wewnętrznego we współpracy z koleżeństwem dba o zdrowie, bierze uż, opiekę nad dziećmi itp., rzetelnie po włosku wykonuje swoje obowiązki. Mało pomysłów?Ok to co zrobisz oprócz wkurw?