Protest - dodatek mieszkaniowy

Świetny termin wybrali - piątek i to jeszcze 12 30, na takie dyskusje trzeba by przeznaczyć kilka dni a tu pewnie trzeba będzie do 14 30 skończyć bo wszyscy musze wracać na weekend do domów- to jest jakiś dom wariatów ( i to wariatów habilitowanych)!
Na spotkaniu w dniu 09.05 dojdzie do wielu niejasności,sporów,rozbieżności i zostanie wyznaczony nowy termin spotkania gdzieś pewnie na koniec maja!A związki oczywiście zgodzą się na kolejny termin
no to już mamy komunikat ze spotkania !!! :)

to dla tych którzy zastanawiają się nad czym pracuje zarząd ZZ

Alternatywa zapowiedziała że idzie ostro na noże z rządem, my czekamy na 9 maja ale zarząd nie chce nic zdradzić, ciężko się w tym połapać. Napiszcie ludzia cokolwiek jaki plan działania bo tragicznie to zaczyna wyglądać a frustracja strony społecznej z każdym dniem rośnie

Alternatywa zapowiedziała że idzie ostro na noże z rządem, my czekamy na 9 maja ale zarząd nie chce nic zdradzić, ciężko się w tym połapać. Napiszcie ludzia cokolwiek jaki plan działania bo tragicznie to zaczyna wyglądać a frustracja strony społecznej z każdym dniem rośnie
Mamy nadzieję, że inne ZZ również wszczęły spory zbiorowe, bo pisać posty można zawsze.

Zapytamy wówczas Państwa na co jesteście gotowi.
No i wtedy będzie prawdziwe sprawdzam !!! Każdy "krzykacz" forumowy będzie miał okazję zorganizować środowisko wokół siebie bo kilka osób z zarządu tego nie zrobi.
Ale po przejżeniu wpisów jestem spokojny o wysoką frekwencję na ewentualnych protestach czy manifestacjach.

No i wtedy będzie prawdziwe sprawdzam !!! Każdy "krzykacz" forumowy będzie miał okazję zorganizować środowisko wokół siebie bo kilka osób z zarządu tego nie zrobi.
Ale po przejżeniu wpisów jestem spokojny o wysoką frekwencję na ewentualnych protestach czy manifestacjach.
Ja na pewno zadziałam (jak zwykle) ...

Zapytamy wówczas Państwa na co jesteście gotowi.
myślę, że wcześniej należy zadać (sobie) pytanie na ile zaufania może jeszcze liczyć Związek i Zarząd. To zaufanie zostało mocno nadszarpnięte.
Być może odzew będzie taki jak milczenie Zarządu na forum. I nie obarczajmy winą członków związku. Przyczyna może być gdzieś indziej np, w lekceważeniu pytań zadawanych na forum.

innymi słowy jaką ma jeszcze Związek zdolność do porwania ludzi.

myślę, że wcześniej należy zadać (sobie) pytanie na ile zaufania może jeszcze liczyć Związek i Zarząd. To zaufanie zostało mocno nadszarpnięte.
Być może odzew będzie taki jak milczenie Zarządu na forum. I nie obarczajmy winą członków związku. Przyczyna może być gdzieś indziej np, w lekceważeniu pytań zadawanych na forum.

innymi słowy jaką ma jeszcze Związek zdolność do porwania ludzi.
teraz po olewaniu ludzi to chyba znikome :(

a cóż to? Jeszcze akcji nie ogłoszono a już usprawiedliwienia na brak udziału z uzasadnieniem i wskazaniem winnych?

A może wsadzić w szufladę urazy i jak w końcu związek się zbierze to jednak wesprzeć z impetem? Przecież to będzie w interesie każdego!

Może na czas załatwiania mieszkaniówki jak już się zacznie postawić grubą krechę? Zostawić to i działać we własnym interesie razem?

Jak już pieniążki będą wpływały to można wrócić do rozliczeń i wypominania jak kto jeszczebedize miał na to ochotę.

Na razie oczekiwanie na piątek.

Back
Do góry