Protest - dodatek mieszkaniowy

Ciekawe jak się związek wytłumaczy gdy zostaniemy jedyną służbą bez dodatku..?

Ja bym zapytał, jak władza się wytłumaczy?

W drugiej kolejności funkcjonariusze, którzy nieoczekiwanie nie zarazili się wirusem grypy mieszkaniowej, biorąc profilaktycznie leki przeciwwirusowe i szczepiąc się na tego wirusa 🙂.

Oj gamonie i lenie w jednym ....

Ciekawe jak się związek wytłumaczy gdy zostaniemy jedyną służbą bez dodatku..?

Albo w ogóle nie będzie się tłumaczył, albo przedstawi jako argument, całą "litanię" swoich działań
społeczno-turystyczno-wypoczynkowo-sportowo-ubezpieczeniowo-dobroczynno-innych ...

W zasadzie związek nie musi się z niczego tłumaczyć - nie dali to nie dali. Ale chciałbym żeby związek działał tak prężnie w kwestii dodatku mieszkaniowego jak w przypadku ucywilionych. Przypominam, że z dodatku skorzystają WSZYSCY.

Może wreszcie ktoś z zarządu się odezwie jaki ma plan B jeśli MF będzie nadal robił nas w …. Spotkanie już niedługo

Może wreszcie ktoś z zarządu się odezwie jaki ma plan B jeśli MF będzie nadal robił nas w …. Spotkanie już niedługo
minął praktycznie cały dzień i nadal ani słowa, chyba zarząd ma nas w du.... chyba czas się wypisywać z tego związku...

pewnie zaraz dostanę bana :)

minął praktycznie cały dzień i nadal ani słowa, chyba zarząd ma nas w du.... chyba czas się wypisywać z tego związku...

pewnie zaraz dostanę bana :)

Ale spotkanie sie odbędzie nie w temacie świadczenia mieszkaniowego :). Przecież obecni emeryci nie będą beneficjentami tego swiadczenia, więc celnicy nie mają po co o to walczyc.

Ale spotkanie sie odbędzie nie w temacie świadczenia mieszkaniowego :). Przecież obecni emeryci nie będą beneficjentami tego swiadczenia, więc celnicy nie mają po co o to walczyc.

Masz na myśli że walczyć mogą tylko celno-skarbowcy ?!

Jeszcze miałem jakąś nadzieję, że ktoś z zarządu się odezwie. Ale zwątpiłem już całkowicie w ten zarząd. Może czas zlikwidować ten związek a zarząd niech otworzy biuro podróży czy coś takiego.,,.
Ten związek niech sobie zostanie, przecież ktoś musi dbać o emerytów, bo mają dużo, a chcą mieć jeszcze więcej. Ale może warto założyć wiązek co zadba o wszystkich funkcjonariuszy?

Ten związek niech sobie zostanie, przecież ktoś musi dbać o emerytów, bo mają dużo, a chcą mieć jeszcze więcej. Ale może warto założyć wiązek co zadba o wszystkich funkcjonariuszy?
ZZ Celnicy PL powstał jako odpowiedź na nieróbstwo, serwilizm i zaprzaństwo takich sławetnych i potężnych niegdyś ZZ jak Porozumienie Białostockie czy Federacja ZZSC. Skoro historia kołem się toczy a Celnicy PL zapomina po co powstał to może pora na kolejny obrót i kolejny ZZ który będzie działał dla dobra wszystkich f-szy - oczywiście dopóki też się nie zużyje.

Czy ktokolwiek z zarządu mógłby w końcu napisać cokolwiek? Czy są prowadzone działania w związku z dodatkiem? Kiedy konkretnie odbędzie się spotkanie z SKAS po majówce i czy zarząd jest przygotowany pójść na całość gdyby rozmowy nie poszły po naszej myśli? Proszę zarząd o odpowiedź bo jej ciągły brak bardzo negatywnie wpływa na środowisko co widać chociażby u mnie w UCS

Back
Do góry