Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wystawianie sobie laurki jest poziomem na który mnie nie sprowadzisz...PS2 a co Ty Tomaszu zrobiłeś? W ilu protestach wziąłeś czynny udział? Chorowałeś chociażby 17.03? Jeździłeś na pikiety? Czym za to zapłaciłeś?
Uważam, że żeby wysuwać zarzuty, trzeba samemu mieć zasługi...
Buahaha...wystawianie sobie laurki jest poziomem na który mnie nie sprowadzisz...
Tak jak ja?Buahaha...
Najpierw sam krytykujesz innych, oskarżasz o krytykanctwo, bierność, cwaniakowanie na forum, a jak ci jasno wszystko opisałem i zapytałem co ty zrobiłeś to dziecinne wymówki i uniki...
Dla mnie sam się zdefiniowałeś...
Pewnie i tak skończy się na życzeniach świątecznych ale oby NIE W TAKIM STYLUZapraszają na16 kwietnia br. godz. 9:00
Pewnie i tak skończy się na życzeniach świątecznych ale oby NIE W TAKIM STYLU
A temat dodatku na po świętach, a po świętach majówka a po majówce wybory...
Niestety dotychczasowe odwlekanie tematu nie nastraja do optymizmuTakich ludzi z optymizem nam potrzeba.
Dodatek mieszkaniowy aniołki załatwicie tylko przy urnie wyborczej nigdzie więcej,min.nowy polepszający projekt dla służb to wszyscy won po służbie z mieszkań,związkowce odkryli że projekt mieszkaniowy zamiast polepszać to pogarsza warunki mieszkaniónki, chłopy i baby amerykie łodkryli dlugą ludą wyspę.
Od kilku dni cały świat mówi tylko o cłach, może powinniśmy wzmocnić ten przekaz w kraju powstrzymując się na jeden dzień od służby pokazując jaki to ma skutek.Można jakoś pomóc?
Nie wiem dlaczego nigdy przy okazji takich wydarzeń nie uświadamia się ludzi, że jest taka służba jak nasza, która wykonuje związaną z tym robotę. Gdy mówi się o potencjalnej wojnie wszyscy trąbią o tym jak ważni są żołnierze, gdy mówią o nielegalnych imigrantach, nie trudno odnaleźć artykułów o ciężkiej pracy SG, gdy mówi się o mafiach ukraińsko-gruzińskich w stolicy docenia się policję. Czemu nikt nie dba o to, żeby nagłaśniać że my też istniejemy??Od kilku dni cały świat mówi tylko o cłach, może powinniśmy wzmocnić ten przekaz w kraju powstrzymując się na jeden dzień od służby pokazując jaki to ma skutek.
Mówisz i "masz" https://celnicy.pl/threads/pryszczyca-sk-cz.19218/Nie wiem dlaczego nigdy przy okazji takich wydarzeń nie uświadamia się ludzi, że jest taka służba jak nasza, która wykonuje związaną z tym robotę. Gdy mówi się o potencjalnej wojnie wszyscy trąbią o tym jak ważni są żołnierze, gdy mówią o nielegalnych imigrantach, nie trudno odnaleźć artykułów o ciężkiej pracy SG, gdy mówi się o mafiach ukraińsko-gruzińskich w stolicy docenia się policję. Czemu nikt nie dba o to, żeby nagłaśniać że my też istniejemy??
Widocznie pani rzecznik KAS wciąż zbyt zajęta jedzeniem ogórków i korniszonów a może z okazji świąt będzie jeść jajka na twardo?Nie wiem dlaczego nigdy przy okazji takich wydarzeń nie uświadamia się ludzi, że jest taka służba jak nasza, która wykonuje związaną z tym robotę. Gdy mówi się o potencjalnej wojnie wszyscy trąbią o tym jak ważni są żołnierze, gdy mówią o nielegalnych imigrantach, nie trudno odnaleźć artykułów o ciężkiej pracy SG, gdy mówi się o mafiach ukraińsko-gruzińskich w stolicy docenia się policję. Czemu nikt nie dba o to, żeby nagłaśniać że my też istniejemy??
Można jakoś pomóc?
Można jakoś pomóc?
Można jakoś pomóc?
Można jakoś pomóc?