Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Może, może. Nawet na piśmie to zrobi i będzie kryty. Koleżanka już Ci napisała.Dobrze, że polecasz kolejny sposób ale UŻ przełożony NIE MOŻE ODRZUCIĆ! To jest prawo ustawowo wyższe ...
Na pewno chcą dodatek. Tylko oni byli stworzenie przede wszystkim po to żeby utrzymać mundury a w zamian rozładować kolejki jak by ktos chciał skozystać z L4 lub UŻA co grk nie chcą dodatku mieszkaniowego? Czy grk ma zakaz UŻ lub L4? To są dokładnie tacy sami funkcjonariusze jak Ci z oddziałów!
OK. Masz rację, że jest taki zapis ustawowy.Może, może. Nawet na piśmie to zrobi i będzie kryty. Koleżanka już Ci napisała.
GRK tak się nadaje do rozładowania kolejek ja do baletu! tam chodziło TYLKO I WYŁACZNIE O UTRZYMANIE MUNDURÓW!!! Dziś od takiego wspomagania jest coś co nazywa się GRO (wymysł poprzedniego kierownictwa KAS) obecnie już nieco zapomniany, ale uważam że oni tez powinni się urlopować!Na pewno chcą dodatek. Tylko oni byli stworzenie przede wszystkim po to żeby utrzymać mundury a w zamian rozładować kolejki jak by ktos chciał skozystać z L4 lub UŻ
Ależ masz rację, jednak oni są też ludźmi i mogą DBAĆ O ZDROWIE SWOJE BĄDŹ INNYCH!Na pewno chcą dodatek. Tylko oni byli stworzenie przede wszystkim po to żeby utrzymać mundury a w zamian rozładować kolejki jak by ktos chciał skozystać z L4 lub UŻ
Na Śląsku coraz więcej osób deklaruje nieobecność w poniedziałek, mam nadzieję, że nie będziemy odosobnieni
Złożyłem wniosek o urlop na żądanie i został zaakceptowany. Kolejne natomiast będą czekać z akceptacją i możliwe odrzucenie "ze względu na potrzeby służby", czy jak to by nie nazwali.
Także polecam "siłę wyższą".
Musicie wiedzieć, że większość funkcjonariuszy nie ma kompletnie pojęcia, że jest planowany protest 17 marca.
Niestety wiem, nie zgaduje. Protest w słusznym celu, natomiast organizacja leży. Mam nadzieję, że będzie odzew taki, jaki byśmy wszyscy chcieli.Wiesz o takiej większości, czy zgadujesz ??
Jeśli wiesz, to już powinieneś ich powiadomić ...
ps
protest w formie nieobecności
Niestety wiem, nie zgaduje. Protest w słusznym celu, natomiast organizacja leży. Mam nadzieję, że będzie odzew taki, jaki byśmy wszyscy chcieli.
Ps: Wielu funkcjonariuszy nie udziela się na forum.
WhatsApp, Messenger, Viber, sms, i nie wiem co jeszcze bo stary jestem!Niestety wiem, nie zgaduje. Protest w słusznym celu, natomiast organizacja leży. Mam nadzieję, że będzie odzew taki, jaki byśmy wszyscy chcieli.
Ps: Wielu funkcjonariuszy nie udziela się na forum.
Dziś na czasie są Onlyfans, Instagram, Twitch i TikTok - ale nie wiem czy tam udzielają się jacyś f-szeWhatsApp, Messenger, Viber, sms, i nie wiem co jeszcze bo stary jestem!
Może być jeszcze jak to się stało, dlaczego ja, gwiazdy tańczą na lodzie, i c...j wie co jeszcze!Dziś na czasie są Onlyfans, Instagram, Twitch i TikTok - ale nie wiem czy tam udzielają się jacyś f-sze