projekt zmian w ustawie

Co z kadencyjnością stanowisk w Służbie Celnej?

O ile się nie mylę, zostało to gdzieś zapisane. Jako bodajże ustawowy obowiązek.

Czy może mnie ktoś oświecić co do treści?

Czy ta kwestia jest poruszona w jaśnie oświeconym projekcie zmian w ustawach?

Wariograf to jedna sprawa ale oczekuję ,że moi przełożenie również będą badani na wariografie zaczynając o DIC i jego z-ca a kończąc na naczelniku wydziału i z-ca.Bo jak ktoś kto nie były badany ma oceniać tego ,który przeszedł badania. W przedmiotowym projekcie jest zmiana do art 145 SC dot. kto ustala kwotę bazową teraz ustalana jest przez budżet a mam podlegać ustaleniu przez ministra finansów to daję możliwość manipulacji moim zdanie i zależeć od widzimisię ministra Pod daję to przemyśleniu.

Uderz w stół a ci co najbardziej się boją się odezwą.

Zle trafiles synku, bo przechodzilem wariograf. Przeszedlem, ale nie zycze nikomu tej przyjemnosci. Poza tym, jest bardzo dobre narzedzie do pozbywania sie "niewygodnych" pracowników a wiedza jak "wychodzi" z badanego jest warta funta klakow.

trafna uwaga kolego.
w tym istota rzeczy.
komu i czemu taki pomysł ma służyć !!!

nie trzeba być na siłę przeciw.
wystarczy sprawdzić wszystkich od góry.
prawdziwa reforma SC- gwarantowana.

Najbardziej podoba mi się idea,

aby f-sze sc mogli zatrzymywać pojazdy po cywilu z nieoznakowanych samochodów.

dla niepoznaki

będą trzymać z dala widoczny banner z napisem:
My nie z SC :D

Zle trafiles synku, bo przechodzilem wariograf. Przeszedlem, ale nie zycze nikomu tej przyjemnosci. Poza tym, jest bardzo dobre narzedzie do pozbywania sie "niewygodnych" pracowników a wiedza jak "wychodzi" z badanego jest warta funta klakow.
Nie umiesz spłodzić to synka na forum chcesz adoptować, też przechodziłem wariograf i co nieco wiem na temat jego działania. Dlatego najmniej się na jego temat wypowiadam, będzie to będzie, mi on tam zwisa i faluje.

"Kwestia likwidacji funduszu kościelnego jest związana z reformą systemu emerytalnego, to nie jest atak na Kościół; nie możemy jednak udawać, że nie ma problemu z finansowaniem z kieszeni podatnika Kościoła w taki sposób, w jaki nie powinno się tego robić" - uważa premier Donald Tusk.
ZATEM UWAŻAM ZA WSKAZANE WYKREŚLENIE art. 13 ustawy o Służbie Celnej ZGODNIE Z KTÓRYM działalność duszpasterska prowadzona jest na podstawie porozumień ministra właściwego do spraw finansów publicznych z przedstawicielami kościoła lub związku wyznaniowego.
POMÓŻMY PREMIEROWI I MF ZAOSZCZĘDZIĆ. MOŻE TO POMOŻE W NASZYM WSPÓLNYM DĄŻENIU O PRAWA EMERYTALNE MYŚLĘ ŻE KOŚCIÓŁ TO ZROZUMIE

"Kwestia likwidacji funduszu kościelnego jest związana z reformą systemu emerytalnego, to nie jest atak na Kościół; nie możemy jednak udawać, że nie ma problemu z finansowaniem z kieszeni podatnika Kościoła w taki sposób, w jaki nie powinno się tego robić" - uważa premier Donald Tusk.
ZATEM UWAŻAM ZA WSKAZANE WYKREŚLENIE art. 13 ustawy o Służbie Celnej ZGODNIE Z KTÓRYM działalność duszpasterska prowadzona jest na podstawie porozumień ministra właściwego do spraw finansów publicznych z przedstawicielami kościoła lub związku wyznaniowego.
POMÓŻMY PREMIEROWI I MF ZAOSZCZĘDZIĆ. MOŻE TO POMOŻE W NASZYM WSPÓLNYM DĄŻENIU O PRAWA EMERYTALNE MYŚLĘ ŻE KOŚCIÓŁ TO ZROZUMIE

Back
Do góry