projekt założeń do projektu zmian do UoSC

komórki , laptopy do kasacji

a dla mnie podoba się opinia którą znalazłem w internecie:
"no dobra i co będą robić rewizje celnikom przed kazdą służbą? taki zakaz już był i prawie nikt go nie przestrzegał, ponadto pytanie za 100 pkt jaki durny celnik będzie dzwonił ze swego telefonu, macie celników za zupełnych kretynów??? " autor zolnik

ze swej strony pragnę dodać, że są sposoby na walkę z korupcją, ale czy ktoś jest tym zainteresowany, raczej władza SC (jak wskazuje ten projekt) jest zainteresowana medialnym pozorowaniem zwalczania korupcji, poza tym moim zdaniem nikt ze Służby Celnej ich nie wprowadzi bo zostaną zakrzyczani przez ludzi liberalnej władzy, którym nie zależy na eliminacji tego zjawiska, WOLNOŚĆ RZĄDZI - ALE CZY JEST TO W INTERESIE SŁUŻBY CELNEJ I W INTERESIE POLSKIEGO SPOŁECZEŃSTWA ??????

Ostatnia edycja:
w tym kraju.......

w tym kraju z jakąkolwiek przestępczością i w każdej służbie walczy się już tylko poprzez medialne pozorowanie jej zwalczania - statystyka

w tym kraju z jakąkolwiek przestępczością i w każdej służbie walczy się już tylko poprzez medialne pozorowanie jej zwalczania - statystyka

Hmm, PRAWDZIWY STOIK !!!

Bo moim skromnym zdaniem, to - z każdym, poza tym - wszędzie oraz trzecia prawda zgodna co do statystyki ...

ryba zawsze psuje się od głowy, wszyscy wiemy jakie są zasługi MF na polu zwalczania przestępczości, ile przetargów nasi koledzy z centrali załatwili wg własnych kryteriów, może żeby zwalczać patologie trzeba zacząć od góry? jak badaniu podda się centrala i dyrektorzy Izb to mnie pozostanie zrobić to samo ale coś czuję, że oni nie mają specjalnej ochoty

Back
Do góry