Praca

• Thread starter Thread starter aggga
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A

aggga

Gość
faktycznie wie wiem co mnie czeka, może nie jest to praca marzeń, ale zastanawia mnie w takim razie co Wy, czyli ludzie, którzy jesteście tak nieszczęśliwi z tego powodu robicie jeszcze w SC??? może szkoda życia marnować za te marne 1300zł??

spoko będzie bednie ale ciekawie :D ... wierz mi ... na nadmiar nudy nie będziesz narzekać ...a to Cie zamkna :D, ABW za toba pojezdzi i fotki porobi...a to ci KW przyjedzie i kaze w alkomat dmuchac a to Cie naczelnik "zjebie", petent zwyzywa, masz bardzo wiele mozliwosci by ksztaltowac swojego ducha i cialo

cieżko się wyrwać jak masz zobowiązanie na 7000 zł na 3 lata. a takie podpiszesz

oooo..

witam
przepraszam ze sie pytam ale o co chodzi z tymi zobowiązzaniami?????? :( bo juz sie przestraszyłam....
a może ktoś wie jakie to są badania jeśli sie dostaniemy ..
i pod jakim kontem są badania krwi robione?

Nie ma ustalonego numeru konta:) Badają krew na obecność HIV, narkotyków, sterydów, alkoholu

Magików Ci u nas dostatek. Więc magik444 też powinien się tu odnaleźć.

agga - te 1300 zl to sciema. Tak naprawde to wszyscy bierzemy minimum 4500 zl na reke ale i tak to dla nas malo.

Takze dawaj do nas ! :wink:

spoko
fajnie by było się dostać ale jeszcze czekam na wyniki miały być dzisiaj...ale chyba ich jeszcze nie ma :D
a z tymi pieniążkami to ile lat trzeba pracować aby takie sumy zarabiać?
hahaha bo napewno nie na początku

Coż..są wyniki ... niestety nie tym razem...
Mam pytanie; jakie są kryteria oceny rozmowy kwalifikacyjnej ? Czy ktoś może wiedzieć, może ktoś z szanownej komisji odpowie na to pytanie ?

Szanowni Panie i Panowie

ta rozmowa klasyfikacyjna to jedna wielka ściema. Nie wiem kogo SC przyjmuje do pracy ale chyba samych bezrobotnych i frustratów,dla których praca w SC to awans społeczny. Ja się nie dostałem, cociaż mam dwa fakultety w tym jeden to prawo, mam doświadczenie w kancelariach prawniczych i aplikowałem do SC żeby się czegoś nuczyć ( nie chodziło mi o pieniądze bo są marne). Znajmy mojej sistry dostał się z tego naboru chociaż był bezrobotny i nie miał żadnego doświadczenia.

Czy szanowna brać celnicza może to wyjaśnić.

Proste do wytłumaczenia:
Pracodawcy ( w tym przypadku Dyrektora IC) nie jest potrzebny następny prawnik tylko pracownik do rozkrecania samochodów w kanale

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Widocznie coś z Tobą nie tak, i to wyszło na rozmowie. samo CV to widocznie nie wszystko. A skoro Ci nie zależy na kasie to może na staż. Chętnie przyjmą.

Bardzo przemyślana wypowiedż Kolego,
jednakże nie bardzo wiem co rozumiesz pod pojęciam ,,coś nie tak". Mógłbś to wyjasnić.

Pozostaję w przekonaniu, że Ty również posiadasz wykształcenie prawnicze, a jednak się dostałeś.

Panie DH - wg. szefostwa stanowisz zagrożenie, zniszczysz struktury, będziesz siał zamieszanie i ferment - będziesz zadawał pytania i próbował naprawiać i zmieniać rzeczy niezmienne od wielu lat - proste następnym razem udawaj na rozmowie takiego średniego przygłupa - a może przy odrobinie szczęścia dostaniesz sie wreszcie do nas i nie martw sie szybko o swoim prawie zapomnisz rozkręcając kolejnego passata :]

auten napisał:
aplikowałem do SC żeby się czegoś nuczyć .
O patrzcie ambitny jaki, chce mieć 3 fakultet z mechaniki samochodowej

A wracając do przyjętych osób to pewnie Hrebenne już wie co za pani z Lubyczy się dostała to dopiero zaskoczenie.

I ja się zastanawiam jak jest z tą rozmową! u mnie w komisji było 5 osób, czyli każda może ocenić kandydata na max 8 pkt. niestety moja koleżanka, która miała rozmowę dzień później, już miała pomniejszoną komisję (pani psycholog chyba zrobiła przerwę). Drugie moje zdziwienie to dziwne wymaganie dotyczące wykształcenia. Rozumiem że wyższe ale bez przesady nie hotelarstwo!!! i to wyższe zawodowe! znajmoy się teraz śmieje im w oczy że i tak nie będzie tam pracował bo ma kontrakt za dużą lepszą kasę w Świdniku (WSK). Kryteria powinny być dużo bardziej restrykcyjne, żadne licencjackie! tyle w temacie!
pozdrawiam wszystkie osoby które czują się oszukane!

Moim zdaniem na granice spokojnie średnie starczy,a na niektóre stanowiska to i zawodowe. A osoby z wyższym nie są tu kompletnie potrzebne, ja mam mgr i po prostu jestem zawiedziony, ale jest tak że ja lubię tą prace i na razie w niej tkwię.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Back
Do góry