Poznam kogoś z kamienicą lub maybachem

tele echo

Dobrze znany użytkownik
Punkty reakcji
109
Poznam miłego akowca z kamienicą, w ostateczności bezrobotnego z maybachem, w celu zostania obdarowanym...

Kolego Bolo, dziękuję za wdzięczny temat przed wyborami.

Koleżanki i koledzy, czy ktoś jeszcze chciałby poznać taką osobę?

Jak miło, że są fora gdzie można pożartować na takie tematy ;) Nie wszędzie jest to możliwe.

To ja się dołączę - ze swojej strony, zapewniam darczyńcy w takiej kamienicy wikt i opierunek dożywotni*

A co - nie będę zachłanny.

*pod warunkiem posiadania rozsądnego (słusznego) wieku, akceptowania oferty Biedronki i braku spadkobierców

A co mi tam - dam więcej od siebie - będę woził schorowanego Ak-owca co tydzień na mszę - Szczęść Boże funkcjonariusze.

O AK-owców coraz trudniej. A jeszcze musi być samotny i z kamienicą. Nie wiem czy Marian nie zakumplował się z ostatnim.

dobra, dobra, cwaniaczki. łatwy dochód się marzy. nawet jeśli taki się znajdzie, to co później?
pewnie pokoje na minuty z rezerwacją przez internet, żeby nikt się nie połapał, jakiś plik kontrolny albo paragon!

O przyszłość z kamienicą jestem spokojny - mamy jasno przedstawione i objaśnione sposoby prowadzenia takiej działalności - Szczęść Boże funkcjonariusze.

O przyszłość z kamienicą jestem spokojny - mamy jasno przedstawione i objaśnione sposoby prowadzenia takiej działalności - Szczęść Boże funkcjonariusze.

no tak, ale co zrobisz, jak ochroniarz hotelowy zadzwoni i zapyta co ma zrobić z dziennikarzem badającym sprawę przed napisaniem artykułu?

przecież Pan Bóg tej sprawy koledze nie ogarnie.

no tak, ale co zrobisz, jak ochroniarz hotelowy zadzwoni i zapyta co ma zrobić z dziennikarzem badającym sprawę przed napisaniem artykułu?

przecież Pan Bóg tej sprawy koledze nie ogarnie.

Dobrą minę...

I w zaparte...

Przecież to nie on prowadzi tam działalność hmm... hotelową...

Jak to co, spisać, zapisać i wyrzucić...

to dopiero wtedy będzie. napisze, że w chipsach dostałeś kupon na kamienicę.
chyba wersja z akowcem jest bardziej do przyjęcia. tym bardziej, że ten już nic nie powie, przynajmniej na tym świecie.

w przypadku chipsów będą grzebać dalej. na ten przykład z jakiej WSI pochodzą kartofle, jakiego byłu koloru ...
nie daj Panie Boże aby odkryli, że jakaś czerwonawa odmiana poszła na tą PARTIĘ chipsów ...

W ilu jeszcze wątkach wkleisz ten sam post?

Wybierz jeden wątek i starczy

Wszystkim wyświetli się w nowych postach i każdy sobie przeczyta

Wprowadzasz zamęt...

Back
Do góry