Poprawki do projektu Ustawy o Służbie Celnej

Chyba nie chodzi o to, aby sobie wzajemnie dogryzać.
Lenie sa wszędzie i w logistyce i na drogowych przejściach.
Nawet jesli ktoś pije 20 kaw dziennie to nie znaczy, że nic nie robi.

Pudło panie kolego !
pierwszego IX 2009 r. minie równo 5 latek jak jestem na wschodzie.kapujesz !?....

Razy dwa

Alokacje to zesłanie,dla Levi trwa już 5 lat,czy na tym ma polegać Służba? W mojej ocenie za każdy rok pracy na granicy wschodniej do emerytury powinien być ustanowiony współczynnik razy 2,czyli 1 miesiąc razy 2.Levi chłopcze co Ty takiego zrobiłeś,że tak Cię pokarano?

Prezydent podpisał ustawę budżetową.

Pieniądze z uchwały modernizacyjnej czas uruchomić:D

modernizacja i kasa

stary dowcip brzmi:
jeżeli Partia mówi, że nie da - to nie da
jeżeli mówi, że da - to mówi ....
:)

Do pobrania pismo przewodnie. Załącznik i poprawki liczy 171 stron - nie upubliczniam na razie, aby nie ułatwiać zadania V KOLUMNIE. Poprawki upublicznimy niebawem, jak Pokomisja rozpocznie prace.
W czwartek 05.03. o godz. 14-tej pierwsze posiedzenie Podkomisji. Będziemy Was informować, czy jest wola merytorycznej pracy nad projektem. Jeśli takiej nie ma, będziemy musieli przeprowadzić akcję informacyjną, w którą musimy zaangażować się solidarnie wszyscy. Od tego jak zareagujemy na akcję informacyjną, jaka część środowiska weźmie w niej udział, zależeć będą dalsze nasze kroki.

http://zz.celnicy.pl/tekst-262.html

ja już wiem że woli nie ma ,nawet te 5 lat wieku emerytalnego nam zabrali,a tu sie trzema stówami miesięcznie przejmują-na fajki,aczkolwiek dobrze że w tym roku się wyjaśni ,jak nie dostaniemy emerytur w 2009 to nigdy ich nie dostaniemy,sam fakt że słuzby skarbowe nie mają uprawnień operacyjnych w Polsce świadczy co to za kraj.
Cała ta komisja zrobi jedno dobrze ,wykona działania pozorne bez pudła,
Mysle ze wielu ludzi w cle nie wie jaką władze dają uprawnienia operacyjne w sprawach skarbowo-podatkowych a moze lepiej że nie wiedzą.

Niewiedza jest błogosławieństwem.

Back
Do góry