IC w Łodzi podobno... podkreślam podobno jest w posiadaniu Protokołu pokontrolnego w sprawie wartościowania... (Podobno - prawdopodobnie... nie wypadł jakoś... pozytywnie... )
Pytania:
Czy odbędzie się ponowne wartościowanie?
Czy będzie dotyczyć wszystkich pracowników ... czy tylko tych co zgłosili zastrzeżenia.?
Czy ponowne wartościowanie ma dotyczyć "starych funkcjonariuszy" czy też również "dawnych cywili" ?
Czy protokół jest tak utajniony że nikt nie może zerknąć ?
Czy to jest że wartościowanie odbędzie się w IC w Łodzi ????
Ponowne wartościowanie ma odbyć się w kilku izbach w Polsce...
Co na to związki zawodowe ???? Bo chyba brały w tym udział jako czynnik społeczny...
A może by tak ktoś rozesłał... protokół pokontrolny... mam na myśli ZW...
Nie mam zamiaru zaczynając ten wątek pocieszać co niektórych lub dawać nadzieję ... po prostu chcę wyjaśnić sprawę na forum... bo myślę że to nie powinno być żadną tajemnicą.
Podpis
Udupiony- żeby nikt nie myślał że mi dobrze
Pytania:
Czy odbędzie się ponowne wartościowanie?
Czy będzie dotyczyć wszystkich pracowników ... czy tylko tych co zgłosili zastrzeżenia.?
Czy ponowne wartościowanie ma dotyczyć "starych funkcjonariuszy" czy też również "dawnych cywili" ?
Czy protokół jest tak utajniony że nikt nie może zerknąć ?
Czy to jest że wartościowanie odbędzie się w IC w Łodzi ????
Ponowne wartościowanie ma odbyć się w kilku izbach w Polsce...
Co na to związki zawodowe ???? Bo chyba brały w tym udział jako czynnik społeczny...
A może by tak ktoś rozesłał... protokół pokontrolny... mam na myśli ZW...
Nie mam zamiaru zaczynając ten wątek pocieszać co niektórych lub dawać nadzieję ... po prostu chcę wyjaśnić sprawę na forum... bo myślę że to nie powinno być żadną tajemnicą.
Podpis
Udupiony- żeby nikt nie myślał że mi dobrze
Ostatnia edycja: