digital411
Aktywny użytkownik
- Punkty reakcji
- 215
Aniołki jeśli chodzi o pana tuska to bardziej obserwujcie co wam zabierze a nie da bo per saldo z tym jegomościem będziecie mocno w plecy,bądźcie czujni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Będziesz pan kształtował rzeczywistość z obecną władzą platforma bez teleranka oraz Siemensem 2050,powodzenia.Ludzie kształtują sami rzeczywistość, dobrze, że nie należę do pesymistów, narzekaczy z wcześniejszych odpowiedzi, ciągle czarnowidzą, widzą pułapki, niezadowolenie za rok już nie dadzą, 20% będzie uznaniowe, nie będzie inflacji, nie będzie inflacyjnego, zero modernizacji, nie dobiegnę to WC, narobię w gacie
Pamiętam jak po protestach w 2008, moje uposażenie w krótkim czasie wzrosło o ok 50% (i nie tylko moje).Aniołki jeśli chodzi o pana tuska to bardziej obserwujcie co wam zabierze a nie da bo per saldo z tym jegomościem będziecie mocno w plecy,bądźcie czujni.
W MF dyrektorzy już informują, że nie ma co liczyć na modernizację, będzie tylko 20%Wzrost kwot bazowych o 20% i modernizacja. Taki jest projekt ustawy budżetowej wysłany do Senatu.
I nie jest średnio na etat te 20%, ale następuje wzrost kwot bazowych o 20%.
Uwielbiam takie "przekazy"! Dyrektorzy którzy odchodzą czy możę Ci, którzy będą nowymi szefami departamentów? A ja mam wiedzę, że ... sprzątaczki w MF-e informują, że modernizacja ma zostać wydłużona do 2028 roku Oczywiście żartuje. Poczekajmy parę dni, przeżyjmy chociaż w spokoju same Święta (oczywiście pozbierajmy podpisy pod projektem ustawy o SCS) i zaraz będzie wiadomo, jak będzie wyglądał budżet na 2024 rok! I zobaczysz wtedy #zbuntowany, że te obiecane 20% podwyżki + modernizacja będzie w nim zapisana.W MF dyrektorzy już informują, że nie ma co liczyć na modernizację, będzie tylko 20%
Aniołku a nie pamiętasz jak równocześnie z tą twoją podwyżką pensji podniósł ci wiek emerytalny z 60 na 67?,Pamiętam jak po protestach w 2008, moje uposażenie w krótkim czasie wzrosło o ok 50% (i nie tylko moje).
Pamiętasz kto był wtedy premierem?
Podpowiem, na imię ma Donald.
Żeby było jasne, nie oczekuję, że obecny rząd będzie nas szczególnie dopieszczał, ale to już taka tradycja, że wszystkie opcje polityczne nas rolowały.
Trzeba się cieszyć z chwil kiedy coś zyskujemy.
W MF dyrektorzy już informują, że nie ma co liczyć na modernizację, będzie tylko 20%
Kilka lat temu w Chełmie w placówce SG przy naborach na tablicy był wzór wypełniania formularza dotyczącegi umiejętności i było napisane "umię", "nie umię" np. pływaćJak to się dzieje, że teoretycznie wykształcony funkcjonariusz, który być może "tworzy" pisma urzędowe lub rozmawia z "interesariuszami" wypowiada się : "rozumie" ( w domyśle : "ja rozumie" ) ? Wielki wstyd !!!!!
Jednak emki to za tych drugich!Pamiętam jak po protestach w 2008, moje uposażenie w krótkim czasie wzrosło o ok 50% (i nie tylko moje).
Pamiętasz kto był wtedy premierem?
Podpowiem, na imię ma Donald.
Żeby było jasne, nie oczekuję, że obecny rząd będzie nas szczególnie dopieszczał, ale to już taka tradycja, że wszystkie opcje polityczne nas rolowały.
Trzeba się cieszyć z chwil kiedy coś zyskujemy.
"W związku publicznymi potrzebami w dziedzinie zdrowia, ale nie tylko, będziemy w sferze budżetowej szukali oszczędności na instytucjach i być może administracji — oznajmił premier."
Tusk znalazł sposób na weto prezydenta. Gdzie pójdą trzy miliardy złotych?
W środę odbyła się rada ministrów, na której podjęto decyzję w związku z propozycją ustawy okołobudżetowej złożonej przez prezydenta, ale też o Funduszu Kościelnym i pieniądzach publicznych, z któr...businessinsider.com.pl
kolego ściemniasz nie było za premiera+ - 50% podwyżki, jak likwidował kominy płacowe i jak to wyszło to sobie sam dopowiedz...Pamiętam jak po protestach w 2008, moje uposażenie w krótkim czasie wzrosło o ok 50% (i nie tylko moje).
Pamiętasz, kto był wtedy premierem?
Podpowiem, na imię mi Donald.
To było jasne, nie oczekujące, że będzie dostępny rząd, ale to już taka tradycja, że wszystkie opcje polityczne nas rolowały.
Trzeba się zabezpieczyć z chwilowo, kiedy coś zyskamy.