Podwyżki w 2026

To nie jest związany? Niewiarygodne :ROFLMAO:

A jest? Jeśli jest, to oznacza, że mamy profesjonalną kadrę kierowniczą.
To wszystko można nadal spiąć w logiczną całość.
Wystarczy zaakceptować fakt, że ocena okresowa jest ściśle skorelowana z pozycją w stadzie :)

Na marginesie, napisze ktoś, w pełni przecież anonimowo ile teraz dostaje się na rachunek "na rękę", dajmy na to na stanowisku st. spec./ mł. ekspert?
Z ciekawości pytam, czy jestem do tyłu czy do przodu lub na zero w nowej rzeczywistości po słynnej "reformie".

To wszystko można nadal spiąć w logiczną całość.
Wystarczy zaakceptować fakt, że ocena okresowa jest ściśle skorelowana z pozycją w stadzie :)

Na marginesie, napisze ktoś, w pełni przecież anonimowo ile teraz dostaje się na rachunek "na rękę", dajmy na to na stanowisku st. spec./ mł. ekspert?
Z ciekawości pytam, czy jestem do tyłu czy do przodu lub na zero w nowej rzeczywistości po słynnej "reformie".
Twoja ciekawość jest całkiem ludzka. A odpowiedź może być różna z kilku powodów. Jaki staż, jaki stopień, jakie dodatki "dodatkowe" na wspominanych przez Ciebie stanowiskach. Dlatego odpowiedź generalnie bardzo trudna.
Ja domyślam się, że moja emerytura plus robota w korporacji przypuszczalnie jest poniżej tego co miałbym na ekspercie, komisarzu z 30 letnim stażem w SC.

Back
Do góry