"podróżnym" puszczają nerwy

Przecież to pospolici przestępcy którzy nagminnie łamią prawo z chęci łatwego zarobku.

Jeżeli uważasz że tam jeżdzą sami przestępcy którzy łamią prawo to z tego wynika że na granicy pracują sami porządni i uczciwi ludzie .
To za co zostali zatrzymani celnicy którzy kiedyś pracowali na granicy i już nie wrócili do dawnej pracy za uczciwośc?

Zdecydowanie za niski wyrok

Za taki bandycki wybryk kara powinna być znacznie surowsza. Chociaż z drugiej strony to dobrze że uczciwi podatnicy tylko tyle będą musieli sponsorować pobyt w więzieniu tych degeneratów.

Dla mnie ta cala akcja to paranoja. Powinni wyslac ich do pilnowania schroniska. To sa czarni? napinacze? ktorzy tak sie woza po granicy itp? zamiast stanac do walki uciekli jak szczury, maja tazery, palki no i gaz. Cienkie bolki zero respektu

Jasne

Dla mnie ta cala akcja to paranoja. Powinni wyslac ich do pilnowania schroniska. To sa czarni? napinacze? ktorzy tak sie woza po granicy itp? zamiast stanac do walki uciekli jak szczury, maja tazery, palki no i gaz. Cienkie bolki zero respektu

A żeby spuścili im łomot napisałbyś brutalni celnicy pobili niewinne ofiary, pako jesteś hipokrytą.

Musze Cie rozczarowac, masz moje slowo ze bym tak nie napisal.

Swego czasu kilkaset metrów od tego miejsca został rozbity w puch oddział prewencji (kilkudziesięciu poszkodowanych policjantów), tak więc nic dziwnego, że wymiękli.

Policja da rade zrówno przemytnikom jak i celnikom, opbie strony mają sporo na sumieniu.... i nie oburzajcie się celnicy bo mimo i z teraz mam mundur to pamiętam jak było...

Policja da rade zrówno przemytnikom jak i celnikom, opbie strony mają sporo na sumieniu.... i nie oburzajcie się celnicy bo mimo i z teraz mam mundur to pamiętam jak było...

O wróciła nasza pseudopolicjantka z certyfikatem ABW lub bez. Miło będzie znów czytać twoje wypociny.

hihihi

A może przytoczyć parę spraw kiedy to policja ma sporo za uszami, najpierw niech policja upora się z konwojami na "szmatach" a później niech się bierze za inne sprawy. A może ty też jesteś w tym umoczona?

podobno ladny ten domek;-)

bawi cię to pajacu?
masz coś do tego celnika to mu podskocz
praca i ścieranie się to jedno
atak na dom, rodzinę to drugie - takie głupawe tekściki pisz do mopsu - znaczy u ciebie gopsu

bawi cię to pajacu?
masz coś do tego celnika to mu podskocz
praca i ścieranie się to jedno
atak na dom, rodzinę to drugie - takie głupawe tekściki pisz do mopsu - znaczy u ciebie gopsu

bolek tylko sie nie poplacz, bo widze ze strasznie emocjonalnie do tego podchodzisz:) mam taki zwyczaj, ze do slabszych nie podskakuje, bo to slabo swiadczy o czlowieku (bo podejrzewam, ze chodzi tu o tego grubaska lotto)
swoja droga dla mnie nie byl taki zly takze... niech sobie zyje :)

widze, ze slaba pensje masz, ze tak znasz wszystkie instytucje mops, gops..
nie wypada smiac sie z takich osob, wiec tylko bede ci wspolczul bolek ze nie potrafisz zadbac o siebie.

Back
Do góry