PIER...ZWIĄZKI KTO IM DAŁ PRAWO DECYDOWAĆ

ziggy1983 napisał:
ZNÓW NAS SPRZEDAŁY PIERDOLEŃCY, TERAZ CHUJA DOSTANIEMY. I NIE PIERDOLCIE ZEBY DALEJ STRAJKOWAĆ BO TO NIC NIE DA. PIERDOLONE ZWIĄZKI DOBRE 500 ZŁ. BYŁO TERAZ GÓWNO DOSTANIEMY

uwaga prowokatorzy (Pan Boni sam mówił że czyta nasze forum!)

Anonymous napisał:
Trzeba się było uczyć.
Czego? Tego, jak podpier... innych? Tego, jak na cudzych plecach wspinać się pod szczeblach kariery? Tego, jak kłamstwem i plotami pokonywać tych, którzy dobro ogółu cenią wyżej, niż taw. władzę? TEGO TRZEBA SIĘ BYŁO UCZYĆ? To ja mam w d...pie taką naukę!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dla Twojej wiadomości cwaniaczku: to ja uczę moją szefową przepisów, to ja uczę ją obsługi komputera i to ja tłumaczę jej najprostsze rzeczy po trzy razy. A potem powtarzam jeszcze dwa, zanim jej tępy łeb to wchłonie. A dlaczego ona jest szefową? Patrz wyżej.

ZADZIWIAJĄCA JEST WSZA WIARA W RZĄDZĄCYCH .
ONI MAJĄ NAS >>>> NIE ZAUWAŻYLIŚCIE JESZCZE TEGO???>
WCZORAJ PIALIŚCIE HYMNY ZWIĄZKOWCOM DZISIAJ ICH OPLUWACIE>
GDYBY PRZYSTALI NA TE PROPOZYCJE A WŁAŚCIWIE BRAK PROPOZYCJI TEŻ BYŚCIE ICH OPLULI ŻE NAS SPRZEDALI

[b]FOŁTA JEST PRAWNIKIEM WIE CO MA PRZYJĄĆ I PODPISAĆ.
ILE RAZY NAS KOLEJNE RZĄDY ZROBIŁY W KONIA JUŻ ZAPOMNIELIŚCIE ???[/b]

związki gdyby były przeciwko nam zgodziły by się na te tanie teksty z MF, a one walczą w naszym imieniu i tylko z naszym poparcie mogą coś uzyskać, a prowokatorzy, dyrektorzy, kierownicy i ludzie z MF dajcie sobie spokój z monceniem i załóżcie własne forum.

Anonymous napisał:
ziggy1983 napisał:
ZNÓW NAS SPRZEDAŁY PIERDOLEŃCY, TERAZ CHUJA DOSTANIEMY. I NIE PIERDOLCIE ZEBY DALEJ STRAJKOWAĆ BO TO NIC NIE DA. PIERDOLONE ZWIĄZKI DOBRE 500 ZŁ. BYŁO TERAZ GÓWNO DOSTANIEMY

Niech czyta. Byle ze zrozumieniem. I niech potrenuje jeszcze NLP. bo na razie cienko mu idzie.

Kolejny Gość napisał:
Anonymous napisał:
Trzeba się było uczyć.
Czego? Tego, jak podpier... innych? Tego, jak na cudzych plecach wspinać się pod szczeblach kariery? Tego, jak kłamstwem i plotami pokonywać tych, którzy dobro ogółu cenią wyżej, niż taw. władzę? TEGO TRZEBA SIĘ BYŁO UCZYĆ? To ja mam w d...pie taką naukę!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dla Twojej wiadomości cwaniaczku: to ja uczę moją szefową przepisów, to ja uczę ją obsługi komputera i to ja tłumaczę jej najprostsze rzeczy po trzy razy. A potem powtarzam jeszcze dwa, zanim jej tępy łeb to wchłonie. A dlaczego ona jest szefową? Patrz wyżej.
Skoro tak, na Twoim miejscu już bym dawno tam nie pracował.
Jesteś wolnym człowiekiem.
A skoro nadal to robisz, to swoich frustracji nie przelewaj na niewinnych ludzi (kierowców).

dekadent napisał:
PIER...ZWIĄZKI KTO IM DAŁ PRAWO DECYDOWAĆ

jak to kto ............ TY swoim protestem, jak sie powiedzialo A to trzeba powiedziec B ............ my nie mamy czasu ale pamietajcie ze Oni go takze maja bardzo mało.

Gowno prawda.
Jeszcze w czwartek Smolinska w TV mowila,ze oni sie do naszego protestu nie przyznaja,a juz w piatek,ze to ono zoorganizowali :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

[color=orange]TAK BONI WYŚMIEWAŁ SIĘ, ŻE NA FORUM KTOŚ NAPISAŁ ZREHABILITOWAĆ PRZEZ CH
ONI CZYTAJĄ SĄ NA BIEŻĄCO. NIE DAJMY SIĘ PROWOKATOROM.[/color]

No i co Panowie Niezadowoleni Celnicy???? Ufajcie waszym związkom, fołcie i Siwemu. Będziecie razem z nimi siedzieć za 6 miesięcy pod mf obklejeni transparentami "Chcemy strzec polskich granic". Niestety Wasi wodzowie już wszystko chyba NAM (niestety nam, choć ja im prawa do mówienia w moim imieniu nie dalam) załatwili.
Kompromis to także ustępstwa, nasi reprezentanci, podniecani przez bojówkarzy z tego forum nie byli w stanie wykazac nawet minimum dobrej woli! Czy ktoś będzie miał za zle rządowi że nie uległ ciągłemu zastraszaniu? A pamiętacie jak lekarze straszyli? Wtedy to było jasne że nie można się poddać terrorowi jednej grupy kosztem innych, prawda? To macie do tego jeszcze dzisiejsze postulaty solidarności - nie można dawać jednej grupie budżetowej kosztem innych - powiedzial przewodniczący - czytaj: zapomnijcie o 500zł ! I o rozmowach też - teraz już gadać będą z oficerami w zielonych mundurkach.
A ja o swoje poprosze panstwa zwiazkowców!!!!!!
Dostaniecie (my) wielkie G. A nieliczni angaż do SG - piękne haslo, prawda?

Do booojuuuuu do booooojuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu KIBOLE!

Anonymous napisał:
Kolejny Gość napisał:
Anonymous napisał:
Trzeba się było uczyć.
Skoro tak, na Twoim miejscu już bym dawno tam nie pracował.
Jesteś wolnym człowiekiem.
A skoro nadal to robisz, to swoich frustracji nie przelewaj na niewinnych ludzi (kierowców).
jaszce nic nie stracone wszyscy celni chętnie się zwolnia zostaną miernoty i ci co do emerytury dpciagnąc chcą

WIEDZIAŁM ŻE TAK BĘDZIE JAK TYLKO ZOBACZYŁEM TAM P.FOŁTĘ.
TA KOBIETA NAS ZGUBI.KOLEDZY Z POROZUMENIA NIE MOGLIŚCIE WYBRA INNEGO NEGOCJATORA!!!
MOIM SKROMNYM ZDANIE TO CO SIĘ NAM TERAZ PROPONUJĘ -PRZYJMIJMY A CIĄG DALSZY NASTĄPI.P.FOŁTA TO NIPOROZUMIENIE.JEJ AMBICJE SĄ WIĘSZE NIŻ SŁUŻBA CELNA.

Jestem wolnym człowiekiem i dlatego zamiast opuszczać to bagienko wytrwale walczę z głupotą. A frustracji nie przelewam na kierowców, bo to oni najbardziej cierpią w tej sytuacji. Czytaj Gościu także między wierszami i nie wmawiaj mi intencji, których nie posiadam.

MYŚLĘ ŻE NAJWYŻSZY CZAS PRZERWAĆ TĄ FARSĘ. PROPOZYCJE RZĄDOWE SĄ PRZYNAJMNIEJ REALNE A CO WIDZICIE W DALSZEJ PERSPEKTYWIE PRACUJE W SŁUŻBIE JUŻ 14 LAT RÓŻNIE BYWAŁ RAZ LEPIEJ RAZ GORZEJ.... NIGDY NIE SIEDZIAŁEM PRZY BIURKU CZY NA CIEPŁEJ POSADCE. MAM RODZINĘ NA UTRZYMANIU (MYŚLĘ ŻE JAK WIĘKSZOŚĆ) I HIPOTEKĘ DO SPŁACENIA. MYŚLĘ ŻE NIKT NIE PRACUJE W SŁUŻBIE DLA ZABAWY. NAJWYŻSZY CZAS POMYŚLEĆ CO BĘDZIE Z NAMI DALEJ MOŻE CZAS PRZYJĄĆ WYCIĄGNIĘTĄ RĘKĘ I NIE OGLĄDAĆ SIĘ NA ZWIĄZKOWCÓW -NAWET MIĘDZY SOBĄ NIE POTRAFIĄ SIĘ DOGADAĆ -GŁÓWNIE KARIEROWICZKI PB.... BO MOŻE SIĘ OKAZAĆ ŻE ZA ROK CZY DWA PRZESTANIEMY BYĆ NAWET PARTNERAMI DO ROZMÓW -!!!!!!!!!!POPROSTU JUŻ NAS NIE BĘDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b]

DO PROWOKATOROW Z MF - PROTEST TRWA I BEDZIE TRWAŁ . NIC NIE WSKURACIE TYMI DEBILNUMI WPISAMI , Z DALEKA WIDAC CZY WYPOWIEDZ PISZE CELNY CZY CIENKIE BOLKI Z MFU. POZDROWIENIA I POWODZENIA

Back
Do góry