PIER...ZWIĄZKI KTO IM DAŁ PRAWO DECYDOWAĆ

ziggy1983

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
ZNÓW NAS SPRZEDAŁY PIERDOLEŃCY, TERAZ CHUJA DOSTANIEMY. I NIE PIERDOLCIE ZEBY DALEJ STRAJKOWAĆ BO TO NIC NIE DA. PIERDOLONE ZWIĄZKI DOBRE 500 ZŁ. BYŁO TERAZ GÓWNO DOSTANIEMY

zgadzam się.lepszy rydz niż nic.A zawsze możemy znowu przeprowadzić protest jeszcze bardziej zgrani.Może dajmy rządkowi szansę wykazać się.Nie oszukujmy się.Wolę rzeczową rozmowę niż mają nam coś obiecać a później się wycofać.

Przeciez Boni przedstawil daty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chcieli nas udupic i wlasnie to zrobili.
Folta i spolka.
Ludzie!!!!!!!!!!!! Juz raz nas sprzedala!!!!!!!!!!!!!!

moim zdaniem zaakceptować,rozwiązać związki istniejące,powołać jedne nowe z p.Siwym na czele i dać chwilę temu rządowi na reakcje.Chyba że chcecie powrotu PIS i CBA na każdym rogu oddziału celnego.

ziggy1983 napisał:
ZNÓW NAS SPRZEDAŁY PIERDOLEŃCY, TERAZ CHUJA DOSTANIEMY. I NIE PIERDOLCIE ZEBY DALEJ STRAJKOWAĆ BO TO NIC NIE DA. PIERDOLONE ZWIĄZKI DOBRE 500 ZŁ. BYŁO TERAZ GÓWNO DOSTANIEMY
buhahah nie 500 tylko 255zl bo 245miales zapewnione, ochlap. 245 srednie to dostaniesz 50 brutto

JA IM DAŁEM TO PRAWO I TYSIĄCE PROTESTUJĄCYCH.
A CIENKIE BOLKI, KTÓRE SIĘ BAŁY I LICZYŁY NA OCHŁAPY NIECH ZAMILKNĄ, BO WSTYD.

GOSC napisał:
LUDZIE ROZUM WAM ODEBRAŁO!!!
WIERZYCIE RZĄDZĄCYM???
PRZECIEŻ ZWIĄZKOWCY TO TEŻ CELNICY , OPAMIĘTAJCIE SIĘ>

Mam ci przypomniec alokacje i medal Folty??
Mam ci przypomniec pochwaly dla KAS pana Siwego?(opcja zerowa)????

Oni nas maja w dupie!

[b]PRZESTAŃCIE PISAĆ GŁUPOTY .
ZWIĄZKOWCY WALCZĄ O NAS I NASZE DOBRO.
PO TO TEN ZRYW ŻEBY ZADOWOLIĆ SIĘ OCHŁAPEM ???
ZASTANÓWCIE SIĘ CZEGO CHCIELIŚCIE I CZEGO CHCECIE>[/b]
[/b]

jak rozumiem wzrost mnożnika do 2,52 oznaczać będzie że dyrektor dostanie 1500zł a ja 150zł

ja mam to w dupie, fołta , staniszewskii, i reszta........mieliscie szanse...a teraz ręka w nocniku...podłączyć sie jest łatwo, a mnie z pracy wypierdolą ....Wy gracie...a reszta cierpi.
Gratuluje poczucia dobrze spełnionego obowiązku

Back
Do góry