Panie Siwy!!!

• Thread starter Thread starter Nie zarejestrowany
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
N

Nie zarejestrowany

Gość
W naszej izbie(Przemyśl), wartościowanie stanowisk jest prowadzone w bardzo dziwy sposób. Pracownicy z granicy są dyskryminowani a pracownicy urzędu i izby umieszczani są dużo wyżej niż tacy sami na granicy.Nasza izba jest słynna w całej Polsce z różnych oryginalnych pomysłów a szczególnie dawaniu jeszcze więcej kadrze i swoim. Proszę o jakąś interwencję a czytających proszę o sugestie w tej sprawie.

Sławomir będzie miał przecież B1 lub B2

i pensję na poziomie, więc ten apel nic nie wniesie. Trzeba zrozumieć w końcu, że wszyscy mają nas gdzieś. Będą hasła i slogany - nic więcej

Piramida?

Podobno w każdej komórce miały powstać piramidy? W moim OC np. przedstawiać się to ma tak: 8A, 6lub 7B, ok 140C, w uproszczeniu oczywiście - bez uszczegóławiania na grupy w kategoriach, no i oczywiście ten sam zakres obowiązków który w OC wartościują do C w Izbuni i Urzędzie to jest B. Podobno też wartościowanie przeprowadzają ludzie merytoryczni, z wykształceniem... Czy trudno zrozumieć, że 2=2?:(

Moje stanowisko co do wartościowania powinno być znane, chociażby z wątku na ten temat, który toczy się już dosyć długo w "DYSKUSJACH OGÓLNYCH". Zaproponowałem wszystkim 5-u ZZ, aby oprotestować to stanowczo i podjąć stosowne kroki już teraz. Ostatecznie zdecydowano(demokracja, której jestem zawsze posłuszny), że wpierw zapoznamy się z tym co powstało we wszystkich izbach, po czym, już na podstawie wymiernych danych, przyjdzie czas na ew. protesty.

PS. W sprawie fikcji wartościowania prowadzonej w wielu IC, otrzymuję Wasze interwencje i będę starał się je przekazać na najbliższej Podkomisji sejmowej, w sposób taki jak Wy to mi prezentujecie, czyli w sposób bardzo emocjonalny.

Przecież ci malwersanci z kadry kierowniczej nie dość że kupują samochody od przestępców, pomagają przy wjeździe do Polski skażonego spirytusu i takich przykładów można mnożyć w całej Polsce na krętactwa wyższych funkcjonariuszy celnych, to jeszcze mają wpływ na nasze pensje.Będzie nami rządzić bezkarna komitywa, kryta i broniona przez naszego jacka.

...

W naszej izbie(Przemyśl), wartościowanie stanowisk jest prowadzone w bardzo dziwy sposób. Pracownicy z granicy są dyskryminowani a pracownicy urzędu i izby umieszczani są dużo wyżej niż tacy sami na granicy.Nasza izba jest słynna w całej Polsce z różnych oryginalnych pomysłów a szczególnie dawaniu jeszcze więcej kadrze i swoim. Proszę o jakąś interwencję a czytających proszę o sugestie w tej sprawie.

NIE TYLKO W WASZEJ IZBIE, W SZCZECIŃSKIEJ TO SAMO, UC I IC TO SAMI EKSPERCI I EWENTUALNIE STARSI SPECJALIŚCI http://www.celnicy.pl/images/icons/icon8.gifA OC TO TYLKO W NAJLEPSZYM PRZYPADKU SPECJALIŚCI, A NAJLEPIEJ JAK SIĘ DA TO NIŻEJ.http://www.celnicy.pl/images/icons/icon8.gif

tak nie moze byc

przeciez to musi sie wreszcie zmienic do q----y.

Back
Do góry