Panie Siwy, rzeczniczka z Izby Celnej Przemyśl KłAMIE!

• Thread starter Thread starter 8888888888888
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a czy patrzyłes człowieku na czasy oczekiwania wczoraj?? czy to nie było słuszne?? to co było aktualne wczoraj jest zupełnie nieaktualne dzisiaj!! czy naprawdę potrzebny wam kozioł ofiarny?? czy to naprawdę taktrudno zrozumieć, że ktoś wykonuje swoje zadania-z zainteresowaniem poczytałem wszystkie wpisy dot. tego watku i ciekaw jestem, czy wszyscy celni, którzy do tej pory pracowali olewali swoje obowiązki?? czy podchodzili do nich lekceważąco i teraz na znak protestu nie przyszli do pracy żądając wyższych pensji?? jeżeli nie, to dlaczego dziewczynę obwiniać za to, że pracuje i mówi to, co w danym momencie powinna powiedzieć!!

Pani Małgosiu, proszę media informować o sytuacji takiej jaką on ajest, nie okłamywać swoją wypowiedzią społeczeństwa i nie bać się dyrektora i proszę pamiętać..dyrektorzy się zmieniają częściej niż koledzy i koleżanki z pracy...teraz wiem komu rękę podaję każdego dnia....

Anonymous napisał:
"Do pracy na przejściu w Korczowej w trybie pilnym skierowano celników z przejścia w Medyce, grupy mobilnej oraz biur – wyjaśnia Małgorzata Eisenberger-Blacharska, rzecznik prasowy Izby Celnej w Przemyślu. – Na razie funkcjonuje ono bez zakłóceń." to jest cytat z nowiny24- gdzie jest to, o czym pisaliście?? jakos wy się mijacie z prawda!!
czarni, czarni wiedziołem ze to V kolumna, niech sie teraz wykażą na pasie -a za p[rzejściem proponuje np. SG niech dokładnie sprawdza wózki po nich. :?

media milczą

sytuacja w IC Przemyśl - gazeta nowiny : nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080124/AKTUALNOSCI/708551552

Back
Do góry