Pan premier w tv oglosil porozumienie

C

c

Gość
Kazdy kto ogladal,widzial i jesli sluchal uwaznie,padlo slowo,ze gdyby dzis sytuacja sie nie zmienila, musialby zareagowac w bardziej radykalny sposob.
Jaki?Ja nie wiem.MOze i on nie wie.
A i nasz p.o dyra byl :wink:

- Udało się rozwiązać problem przejść granicznych. Szybkość odpraw przebiega w tempie zadowalającym - ogłosił premier Donald Tusk.
Według niego w "męskiej rozmowie z celnikami, która dała dobry rezultat, kluczowe okazało się zaufanie". – Ma ono dla mnie ogromne znaczenie - dodał.

Donald Tusk powiedział, że celnicy przyjęli propozycję 500 zł podwyżki i większej ochrony prawnej.

c napisał:
500zl
ochrona prawna
modernizacja ustawy

w ustawie modernizacyjnej f.c - jako slużba UMUNDUROWANA - a nie mundurowa - czytaj komunikat na coryntii[/b]

dlatego związki wkurzone - nie o kase - ale ten zapis!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

Anonymous napisał:
c napisał:
500zl
ochrona prawna
modernizacja ustawy

w ustawie modernizacyjnej f.c - jako slużba UMUNDUROWANA - a nie mundurowa - czytaj komunikat na coryntii[/b]

dlatego związki wkurzone - nie o kase - ale ten zapis!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

Taki sam zapis jest w art. 1 ustawie o Policji:Art. 1. 1. Tworzy się Policję jako umundurowaną i uzbrojoną formację służącą społeczeństwu i przeznaczoną do ochrony bezpieczeństwa ludzi oraz do utrzymywania bezpieczeństwa i porządku publicznego. Umundurowana to mundurowa

Wzorcowo prowadzone negocjacje! czekanie na odpowiednią chwilę tj. za WSZELKĄ CENĘ udrożnienie przejścia i ręce podniesione na znak triumfu jeszcze przed zakończeniem rozmów. Bawią się ze związkowcami w kotka i myszkę. Ja wiem kto jest myszką. Szkoda mi Siwego robi co może, najchętniej nie przyszedłby za nas do pracy ale tego nie może zrobić, więc co mu pozostaje -trwać w proteście od którego wciąż odłączają się kolejne grupy. Przykre, nie tak miało być...............! Nie znam człowieka, ale wierzę że robi co może.

OBUDŹCIE SIĘ!!!
PRZECIEŻ Z TYCH OBIECANYCH 500 ZŁ TO CELNIK NA DOLE DOSTANIE MOŻE ZE 100 ZŁ NA RĘKĘ. TO ŚMIESZNE. BEZ SENSU TEN PROTEST JEŚLI TAKI MA BYĆ REZULTAT.NAWET 1500 ZŁ PODWYŻKI TO I TAK BYŁOBY B. MAŁO. NP. JA PO 17 LATACH PRACY ZARABIAM MNIEJ NIŻ SPRZĄTACZKA CZY ŚMIECIARZ.
NIE WIERZCIE DONKOWI. JEŚLI ODSTĄPIMY OD PROTESTU TO TERAZ DOPIERO DADZĄ NAM POPALIĆ.

OBUDŹCIE SIĘ!!!
PRZECIEŻ Z TYCH OBIECANYCH 500 ZŁ TO CELNIK NA DOLE DOSTANIE MOŻE ZE 100 ZŁ NA RĘKĘ. TO ŚMIESZNE. BEZ SENSU TEN PROTEST JEŚLI TAKI MA BYĆ REZULTAT.NAWET 1500 ZŁ PODWYŻKI TO I TAK BYŁOBY B. MAŁO. NP. JA PO 17 LATACH PRACY ZARABIAM MNIEJ NIŻ SPRZĄTACZKA CZY ŚMIECIARZ.
NIE WIERZCIE DONKOWI. JEŚLI ODSTĄPIMY OD PROTESTU TO TERAZ DOPIERO DADZĄ NAM POPALIĆ.

Back
Do góry