Ogólne

• Thread starter Thread starter dariusz.w13
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
D

dariusz.w13

Gość
Dzień dobry wszystkim! :P
Dziwie się troszeczkę, że zazwyczaj funkcjonariusze jak i cywile za plecami mają coś do powiedzenia.
Kochani dzięki uprzejmości założycieli forum pracownicy IC jak i UC miłościwie nam panujących możemy się porozumieć!!! I co??
Do dzieła!!:lol:

ogólny

Jestem bardzo zadowolony z pracy.Jestem bardzo zadowolony z kierownictwa.Jestem bardzo zadowolony z wynagrodzenia.Jestem bardzo zadowolony z atmosfery w pracy.Jestem bardzo zadowolony,że przyjmują młode koleżanki.Jestem bardzo zadowolony z pracy innych służb.Brzmi to jak mantra.
PANIE MINISTRZE DLACZEGO CHCE PAN ZLIKWIDOWAC TO NASZE MAŁE ŹRÓDŁO SAMOZADOWOLENIA

gratulacje

gratulacje dla wszystkich tych co otrzymali awans szczególnie dla wiceprzewodniczącego z kontroli wewnętrznej i jego szefowej.a propos panie dyrektorze,gdzie oni byli gdy tworzyły się te całe afery,może min.banaś wie.

zabawa

Cieszyn się cieszy,że Łódź się bawi jak na Titanicu.Ostatni gasi światło.O nas już nie piszą ale o was piszą -w prokuraturze.Miłej zabawy.

na tej stronie możemy porozmawiać o naszych istotnych sprawach dlatego proszę o wpisy na irytujące nas tematy. Czy w łódżkim nie ma problemów :?: Wiem że są bo pracuję w tej "Izbie" :!:

pilzak

Do wyżej gościa.Nie wiesz ,że brudy należy prać w rodzinie:Kaczmrczyków,Bajaków,Krawców itp

Re: ogólny

woda napisał:
Jestem bardzo zadowolony z pracy.Jestem bardzo zadowolony z kierownictwa.Jestem bardzo zadowolony z wynagrodzenia.Jestem bardzo zadowolony z atmosfery w pracy.Jestem bardzo zadowolony,że przyjmują młode koleżanki.Jestem bardzo zadowolony z pracy innych służb.Brzmi to jak mantra.
PANIE MINISTRZE DLACZEGO CHCE PAN ZLIKWIDOWAC TO NASZE MAŁE ŹRÓDŁO SAMOZADOWOLENIA
Swięta racja!!!

Re: ogólny

woda napisał:

CZŁOWIEKU!
NARKOTYKOM POWIEDZ STOP!!!
Przejdzie ci zadowolenie.

Drodzy forumowicze :mrgreen:

Nie wiem czy wiecie ale trwają prace nad projektem ustawy emerytalnej służb celnych. Jeśli projekt będzie zaakceptowany, ustawa weszłaby od 01.01.2007 r

pozdrawiam

Jestem ciekaw dlaczego Ciesielski dotąd nie pochwalił sie negatywną odpowiedzią naszego dyr.IC , czyżby na swojej stronie stosował swoistą autocęzurę? 8)

ogólne

w styczniu ZZSC,ZZSNPiA,ZZ"Solidarnośc" napisały pisma do dyr.IC(niezależnie) w sprawie wypłacenia zaległych diet dla funkcjonariuszy i pracowników cywilnych za lata 2003-2005. Dyr.był łaskaw odpisać tylko Ciesielskiemu. Całe pismo możnaby zawrzeć w słowach : chrzań się Pan. :oops:

Coś mi się ostatnio o uszy obija,że w MF już zapadła decyzja odnośnie SzNP-wychodzimy ze struktur celnych. Nie wiadomo jeszcze tylko gdzie. :D Ludziska na własną ręke starają się wyciągnąć inf. z W-wa.Ten zadzwoni do Ciotki co pracuje w MF , tamten odnowi znajomość z kolegą z pracy, którego przeniesiono do stolicy.
:wink:

Z Wolnej Strony Służby Celnej

Pełniący obowiązki dyrektora Izby Celnej Krzysztof Pilzak wystąpił o dwukrotne zwiększenie liczby pracowników, którzy mogliby mieć dostęp do informacji niejawnych, opatrzonych znakiem „tajne“ i „ściśle tajne“.
Dotychczas ma go 20 osób, a teraz miałyby aż 42, czyli cała kadra kierownicza oraz pracownicy wydziału zwalczania przestępczości.
Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego weryfikuje dane o pracownikach i po sprawdzeniu wydaje certyfikaty.

Z nieoficjalnych informacji wynika, że dwóm osobom odmówiono. Wojciech Barański, rzecznik łódzkiej delegatury ABW, nie chciał tego potwierdzić.
Proszący o anonimowość pracownicy Izby Celnej twierdzą, że to rodzaj weryfikacji kadr. - Dyrektor ma takie prawo - tłumaczy Emilia Marciniak, rzecznik Izby. Krzysztof Pilzak został p.o. dyrektorem Izby Celnej w Łodzi w sierpniu ubiegłego roku, po aferze łapówkarskiej. Wtedy zatrzymano m.in. osoby z kierownictwa Izby. Jego poprzednikiem był Jarosław K., który przebywa w areszcie pod zarzutem przyjmowania korzyści majątkowych. Siedmioro celników podejrzanych o udział w aferze zwolniło się z pracy, a kilkunastu zawieszono w czynnościach.

20.4.2006 Dziennik Łódzki

Panie Przewodniczący gdzie Pan jesteś? Nasza przyszłość stoi pod wielkim znakiem zapytania a Pan do walki nie stajesz? Toż to bój jest nasz ostatni!!!
Jest pilne zapotrzebowanie na pańską aktywność, choćby na forum wzorem kolegi z opolskiej izby. Zdecydowanie zachęcam
Cytat zaczerpnięty z IC Poznań - nic dodać!!!!

Back
Do góry