Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
za długoletnie blokowanie w awansach, za nierówne traktowanie wobec innych funkcjonariuszy ( bardzo nierówne, wręcz rażące ) i coś jeszcze się znajdzie. Dość tego. Mając na uwadze uchwałę SN w składzie 7 sędziów ( II PZP 7/09 z dnia 18 listopada - patrz w szczególności 2 ostatnie strony ) myślę, że sąd pracy nie powinien takiego pozwu odrzucić. Nie jestem pewien, gdyż nie jestem prawnikiem - proszę o komentarze i uwagi.
Dodatkowo Postanowienie Sądu Najwyższego w sprwie roszczeń f.policji I PZP 2/7 09.05.2007r.z tytułu dłogotrwałego izolowania go,poniżania oraz pomijania w awansach i szkoleniach dopuszczlność dochodzenia w Sądzie Pracy odszkodowań.Ale po tym jest najlepsze Wyrok Sądu Najwyższego I PK 290/4 zachowanie pracownika na stanowisku kierowniczym i odpowiedzialność za ciężkie naruszenie podstawowych obowiązków praacowniczych,krótko dyscyplinarka i wiele innych choćby I PZP 3/06 z 05-10-2006.
w Białymstoku DIC zażądał by uwagi do Zespołu Centralnego przesyłać za jego pośrednictwem , co Izba to interpretacja...
O czym Wy ludzie spekulujecie ? "Wyroki już zostały wydane, jeszcze przed wysłuchaniem racji stron ".
Jeśli macie choć odrobinę sprytu, to sprawdzcie wysyłki korespondencji do MF-u. Już kwity ostatecznie zostały podpisane przez DIC i przesłane do akceptacji SSC. Zespół centralny..., to fikcja. Niestety już mamy pozamiatane!