odstępowanie od zasądzania kosztów sądowych w sprawie składek od nagrody rocznej z 2017 roku pobranej w 2018 roku.

nowinka

Użytkownik
Punkty reakcji
9
Koledzy czy ktos z Was juz dostał odpowiedz ? Czy wogóle Sądy pochylaja sie nad tym? zaraz po wyroku wyslalm prośbe i cisza.

Koledzy czy ktos z Was juz dostał odpowiedz ? Czy wogóle Sądy pochylaja sie nad tym? zaraz po wyroku wyslalm prośbe i cisza.
Również czekam na odpowiedź, zobaczymy. Na zasądzone koszty można będzie złożyć zażalenie.

Ostatnia edycja:
Również czekam na odpowiedź, zobaczymy. Na zasądzone koszty można będzie złożyć zażalenie
eeeetam, po co składać zażalenia, znowu koszty(choćby znaczek), by the way to ciekawe, ile zyska się na tej składce finalnie i realnie (po odjęciu stopy inflacji), nie płac i co Ci zrobią, a jak zasadzą wyrokiem, to powołaj się na to, ze w unii wyroków się nie wykonuje, taka tradycja:):):)

Ostatnia edycja:
nowinka,
Myślę, że nie trzeba się martwić.
Dostałem postanowienie SO, w którym na podst. art. 355 k.p.c. w zw. z art.148 par.3 sąd postanowił umorzyć postępowanie w sprawie.
O kosztach postępowania i kosztach zastępstwa procesowego nie rozstrzygnął, czyli wg mnie, nie ma tematu.
Słyszałem, że ten sam Sąd, ale inny sędzia, umorzył postępowanie i orzekł, że kosztów nie ma.

Ostatnia edycja:
W radio gadali, że od dzisiaj pracownicy sądów na L4 masowo idą. Więc trzeba cierpliwie czekać.

Back
Do góry