Od lutego mamy nowego Dyrektora !!!

customek

Aktywny użytkownik
Punkty reakcji
34
p.o. Dyrektora wraz z wiadomym zastępcą został odwołany z dniem 31.01.2008.

Kto w zamian? Jeśli tutejsi wystarczą inicjały.

J.S. to porządny facet i dobry fachowiec, zanosi się na sprawiedliwe panowanie. Mam nadzieję, że podziękuje też paru N-kom, którzy kompromitują piastowane funkcje. Mając na uwadze, że nowy Dyrektor to inteligentny człowiek sugeruję aby miłośnik psów i ptaszków zaprzestał publicznych wypowiedzi.

pożyjemy zobaczymy ale tez słyszałem ze spoko kolo z niego ...

Jak oceniacie nowego Dyrektora?

Czy można już powiedzieć, że nowy Dyrektor jest cool?

Mówi się o konkursie na Dyrektora naszej IC

oby był ktoś od nas.
Aha, muszę wyrazić swoją aprobatę co do ostatniej nominacji na zastępcę dyrektora (od 1.04.2008), wszyscy wiedzą o kogo chodzi.
Podpowiadamy "górze", że jest jeszcze do wykorzystania bardzo zasłużona, kompetentna, szanowana wśród celników osoba, ostanio dana w odstawkę (chodzi o UC Biała Podlaska).

Aprobata:eek::confused:. Ja bym powiedział wyrazy współczucia dla J.S. Nowy co zaczyna porządki od białej bielizny i kabaretek jest owszem ":cool:". I dajcie spokój starym i zapomnianym - niech odpoczywają - już się napracowali. Stary układ się nie sprawdził.

Dyrektor od zwalczania wygłosił pisemne orędzie:). Bez zaskoczenia! Jedno mnie dziwi ile to się dyrektor naprzypominał jaki jest. Przez rok ludzie zapomnieli?;) A dobiło mnie stwierdzenie :" zwykła rozmowa(patrz lojalność)" Chyba źle ją pojmuje- tą lojalność. Jestem na NIE! Może na łamach następnego biuletyny coś o sporcie? Będzie lepszy oddzwięk:) Pozdrawiam!

Prawie 3,5 tys. odwiedzin na tym wątku a jak mało wpisów? Widać, że nastąpił czas dialogu i szeroko rozumianej dyrektorskiej "lojalności";)

Po prostu się boją, bo wraca stare w najgorszym z możliwych wydań.
Najjaśniejszy p.o. z-ca dyr (ten od kabaretek:)) zaczął tak kręcić głównym że odwołał już z-cę naczelnika w UC BP - po Północnej chodzą słuchy że nowym zastępcą ma być pierwszy błazen Północnej ( ten co to sobie z żoną-byłą naczelniczką kadr-zafundowali audi za 85 tysięcy złotych - tak tak niektórych celników stać na takie bryczki).
Dzisiaj zabrali się za naczelnika WZP podobno biedaczyna dostał propozycję nie do odrzucenia złożenia rezygnacji a na jego miejsce kolejny pretorianin p.o z-cy dyrektora (tego od kabaretek) rodem z Kodnia czy jakoś tak.
...a jeszcze na początku lutego główny mówił że będą liczyły się kompetencje a ja widzę koleżanki że liczy się przede wszystkim wierność p.o. dyrektorkowi od rajruzek (nam będzie pod kiecki zaglądał a sam bryluje w cywilnej kurteczce do munduru ale co wolno wojewodzie....
Buziaczki wszystkim koleżankom i kolegom, jakoś przetrwaliśmy desant z Gdyni to i to przetrwamy najgorsze że wszyscy mają w d... dobro Służby a dbają tylko i wyłącznie o własne tyłki.

Ostatnia edycja:
Ciekawie prawisz DTZka, ale uważam, że zmiany nastąpią gdy będzie już po konkursie na głownego.

Strzeżmy Się

Zmiany są potrzebne, jednak od błaznów,ich żon i miernych i niewiernych pretorianian strzeżmy się, bo przy nich desant z Gdyni to pikuś. Jak im pozwolą się rozprzestrzenić to tragedia. Brawo dla DTZki. Mądra i odważna kobieta z Niej.:)

Customek chciała bym aby to był tylko mój zły sen lecz on dzieje się na prawdę i wszystko co tu opisałam to same fakty.
Jak chcesz żebym pohipotetyzowała (myślę że na 90% to się sprawdzi) to proszę bardzo.
Jak wiesz na dniach wejdzie nowy regulamin izby a nim jest już nie 4 a 3 zastępców dyrektora wobec powyższego główny będzie musiał jednego "odstrzelić" aby cały czas mieć pod sobą pion orzecznictwa i zaklepane miejsce po zakończeniu misji dowodzenia i objęciu stołka dyrektora z konkursu pozostaje pytanie kogo odwoła na pewno nie K bo jest jego prawą ręką ( a czasami mam wrażenie że sam sprawuje władzę) T też nie ruszy bo na pewno będzie startował w konkursie i istnieje prawdopodobieństwo że może wygrać pozostaje Z tylko gdzie go ulokować.
Może na poprzedni stołek, ale wówczas "pierwszy błazen Północnej" nie otrzyma obiecanego stanowiska. Może wróci do WZP (planowani są tam etatowi zastępcy naczelników może to będzie nagrodą za wiernopoddańczość - czyt. lojalność) bo z tego co dzisiaj słyszałam ambicją p.o. z-cy dyr. K (tego od kabaretek) jest przeniesienie WZP do Terespola. Swoją drogą niezła paranoja Izba w innym mieście a Wydział Zwalczania Przestępczości czyli izbowy w innym i naczelnik kilka razy w tygodniu będzie ganiał samochód na trasie Biała - Terespol ale nie za swoje tylko służbowy więc może jeździć , może więc by było lepiej od razu przenieść izbę do Lublina a nie tworzyć takie kurioza.
Życzę zdrówka. Pa...

Ostatnia edycja:
Czarne " Chmury" nad zwalczaniem. Gratuluje pomysłów nowemu "kabaretkowemu" kierownictwu. Pękam ze śmiechu hahahahahahaha! Nie trzeba pisać w biuletynie takich rzeczy bo widać po ruchach co w głowie się dzieje. No tak ! Kabareciarz stawia na lojalność więc i ludzi "lojalnych" trzeba dobrać. Kto tak na serio jest dyrem? Tracę orientacje. "Nowy" z-ca stare składy. Sprawdzone ... w boju hahahahahahaha. Brawo,brawo. dekonspira totalna. :). troszkę wyczucia panowie!

]"ambicją p.o. z-cy dyr. K (tego od kabaretek) jest przeniesienie WZP do Terespola." - napisała DTZ-ka. No tak, "daleko od szosy" ale za to zwalczanie będzie ! bazarowiczów :) a i piwko spokojnie w gorący dzień walnąć można jak dawniej. a gorące dni idą a pić się chce. :)

Do Naczelnika UCBP

Tak,tak nie tylko w IC muszą być "lojalni". Naczelnik nietutejszy to nie wie, że jego nowy "po.za" jest wiernym uczniem i bliskim przyjacielem "pierwszego błazna IC", z którym nie chciał współpracować. Ciekawe:confused:, któremu panu teraz będzie służyć "lojalnie" "nowy mistrz golfa" :eek:? Stara klika Pana osacza.

Stara klika nie osacza a powraca! :). Oj będzie się działo. To dopiero początek panowania.Chyba , że konkurs wygra jakiś czarny koń? A tak właściwie to i tak władzę w izbie ma ... :):):)

Back
Do góry