Żeby atakować innych samemu trzeba być "bez skazy". W IC kraków awanse i nagrody odbierała niejaka M. Mrugała v-ce przewodniczaca ZZ Celnicy.pl . To może tak w ramach dobrej "polityki" przedstawiła swój wniosek nagrodowy/awansowy na forum?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Żeby atakować innych samemu trzeba być "bez skazy". W IC kraków awanse i nagrody odbierała niejaka M. Mrugała v-ce przewodniczaca ZZ Celnicy.pl . To może tak w ramach dobrej "polityki" przedstawiła swój wniosek nagrodowy/awansowy na forum?
Potwierdzam. W dniu 26 września br. otrzymałam awans na wyższy stopień w korpusie aspirantów. Poprzedni awans w stopniu otrzymałam osobiście z rąk Prezesa GUC Z. Bujaka w 1999r.
W dniu 2 września minęło 20 lat mojej służby w SC. ....MM
Federacja ZZSC zdecydowanie przoduje w odznaczeniach. Na drugim miejscu jest remis. Zarówno Zrzeszenie ZZSC jak i ZZSNPiA mają bodajże po jednym odznaczeniu(chodzi o dawne lata, czasy alokacji).
W Federacji ZZSC wcześniej byli też odznaczani Pan Pyka z IC W-wa i Przewodnicząca I. Fołta.
Gratulujemy!!!
Zwłaszcza p.Staniszewski jest złotym medalistą "ZASŁUŻONY DLA SŁUŻBY CELNEJ". Zapracował sobie na nią podczas procesu alokacji, gdy uchronił wielu przed zesłaniem na wschód za małe co nieco To nie jest związkowiec tylko uzależniona świnia, która tylko myśli o sobie i własnym interesie. On reprezentuje tylko swój interes a nie celników...