OBALIĆ ZZ W PRZEMYŚLU

Nie zakochany tylko nie lubie jak ktos obrzuca błotem tego kogo nie powinien! Wszystko co zle w IC to Tokarz a myśle że jest wiele innych osób odpowiedzialnych za ten burdel!

Coście tak się uwzięli na Tokarzową? Ja nie mówię, że ona jest doskonała, ale chyba trochę przesadziliście. W końcu, ktoś Ją na przewodniczącą wybrał i to drugi raz. Bardzo łatwo obrzucać błotem drugą osobę nie ujawniając się. Tak robią tylko tchórze, macie coś do niej to jej trzeba to powiedzieć prosto w oczy. Proponuję zwołać wolne zgromadzenie i ją odwołać, ale wszystko z kulturą.

ja bym wywalił dwie Alke i Małgośkę, obie kłamią , opowiadają bzdury i nic konkretnego dla braci celnej nie robią, pilnują tylko swoich interesów i profitów, w tej sytuacji może dostaną awans za lojalkę z szefostwem IC,

a ptak,on ma krótszy strż ode mnie i trzy gwiazki taj jak ja po 11 latach pracy,wywalic go niech prowadzi biuro poseskie kuchcińskiemu

LUDZIE WYOBRAŻACIE SOBIE ZE JESTEŚMY PIERWSZĄ W POLSCE GRUPĄ ZAWODOWĄ KTÓRA ZROBIŁA PROTEST PRZEZ FORUM!!! I WOGÓLE JESTEŚMY PIERWSZĄ SŁUŻBĄ W POLSCE KTÓRA TAK POTRAFIŁA SIĘ ZJEDNOCZYĆ BEZ POMOCY ZZ I BEZ WIDZENIA SIEBIE FACE TO FACE. TO JEST COŚ NIEPRAWDOPODOBNEGO!!!!!

Back
Do góry