OBALIĆ ZZ W PRZEMYŚLU

G

Guest

Gość
OBALIĆZZ w Przemyślu ,które nie pomogły nikomu i niczemy a Alkę Tokarz wywieźć na taczach na kupie gnoju tam skąd pochodzi

wystarczy ich ignorować, robić tego co napiszą też nie trzeba.

i już ich nie ma.

Solidarność i Jedność.

Trzymajcie się tego.

ZZ

Pani Tokarz wypowiadając się w TVP-3 pokazała już po czyjej stronie stoi.Zupełnie obca jest jej celnicza brać,kto podał taką kandydaturę na przewodn.ZZ.Wydaje mi się że kol. K.Borecka w tej roli by się sprawdziła.

Re: ZZ

celny napisał:
Pani Tokarz wypowiadając się w TVP-3 pokazała już po czyjej stronie stoi.Zupełnie obca jest jej celnicza brać,kto podał taką kandydaturę na przewodn.ZZ.Wydaje mi się że kol. K.Borecka w tej roli by się sprawdziła.
pamietam tą idiotkę jak ją wywalali kolejno z medyki i korczowej za nie wyparzony pysk ,plotki,opowiadanie jaka szychą jest tatuś(sprawdziliśmy był zwykłym kierowcą tira)

żal mi jedynie moich 13 lat w cle ,człowiek popadł w marazm zestarzał się i co dostał w zamian/ pomówienia od osób z którymi nie pracował,nie znał jedynie na czesc jak to w pracy w której wszystko było na minuty robione z zegarkiem bo kierownictwo goniło,bo ktoś się poskarżył ,itp.

na taczki ja nak Jagnę borynową wywieźć poza miasto ,niech wraca do swojej wiochy tam skond przyszła niech pasie gęsi a nie do biura

Związki niech się zajma organizowaniem paczek mikołajkowych oraz spotkaniami dla emerytów bo tylko do tego sie nadsają (chociaż ito nie bardzo) a działanie niech pozostawia prawdziwym celnym.

Tak jest! wygnać ją! Wygnać piękną Alkę! Dała sie kupić za awanse! A w wewnętrznej to też robiła wszystko na zlecenie! Jak jej kazali kogoś udupić to nie miała oporów: i choć sama gówno się zna na rzeczy to pisała protokoły a w nich różne brednie.

wywalić alkę tokarz ,nic nie zrobiła ona nawet nie zna sie na intrastacie a co dopiero na zz i ich funkcjonowaniu,nie walczyli z dyrektorem w prokuratturze o ludzi z medyki,tylko pach zwolnionko do kryminałów wysyłali,robiąc miejsca dla jej szwagra i innych podciotków,
NA TACZKI Z NIĄ

Back
Do góry