nowy z-ca dyr z rzepina

pax pax między chrześcijany

Panowie obcowanie z naturą w lesie ma swoje uroki. Człek poczciwieje nabiera dystansu i może schłodzić w cieniu swą rozpaloną łysą już głowę (pozor na kleszcze). Pogoda nie sprzyja upał, duchota i ogólnie rzecz biorąc wszyscy jesteście wk.. to znaczy zdenerwowani. A może jakaś rekracja zimne piwko czy cóś. Pomyślcie o tym że dziewczyny lubią brąz ;) i będzie to co musi być.

Nowy dyro od drug-ów i mamy wykrycie w Terespolu!!!! A jednak coś jest do zrobienia!!!

Ty koleś - idź się leczyć !!! W Terespolu to ty chyba nie robisz , albo masz "pomroczność jasną".
Dragi wykryli funkcjonariusze - nie dyro, a ten pociąg robią co najmniej 1.5 roku i były wcześniej ( chociaż może nie tak duże) ujawnienia.
Chłopaki robią swoją robotę i tyle - bez względu na to, kto wydaje rozkazy - i tak powinno być - szacun dla nich.
Może nowy dyro będzie miał jakieś zasługi , ale o tym przekonamy się za kilka miesięcy.

W Lublinie tak jakby nie było grupy, sorry dla ludzi tam pracujących ale tak to wygląda, UKS tam co jakiś czas ma wyniki. Ale nie można robić roboty w Lublinie jak się stoi na jamie w Dorohusku. Poza tym problemem w Lublinie jest mała liczba funkcjuszy w GM ilu was tam jest 5 osób? Moim zdaniem powinno być min. 16-20 w 4 zmiany

ale to smutne w sumie

gm są w sumie do wszystkiego, gaszą pożary wszędzie. Najwyższy czas skończyć z filozofią krótkiej kołdry, to troszku starszne i śmieszne aby gm z lublina zasuwała na jamie w dorohusku. coś chyba nie tak. Co do stanu osbowego jestem za ale się tam nikt jakoś nie pcha (nie wiem czy to z powodu trybu służby czy z powodu dziwnej tam aury stworzonej przez ich kiera o której już pisano powyżej).

coś co wypatrzyłem w Hyde Parku

http://www.celnicy.pl/showthread.php?t=5053 info ciekawe, ważne by celnicy na bazarach nie stali się swoistymi naganiaczami dla lubeskich zakładów tytoniowych które tam moga rozstawić swoje stoiska, co do wierszyka widzę potencjał :D Mickiewicz to on nie jest ale gdyby załapał się na jakiś stypendium z funduszu norweskiego (jakieś studium podyplomowe) to kto wie może by napisał wierszem o jakiś dziadach cz. V z ic w tle :D

lublinowi nie chce się chcieć

bardziej zainteresowny kier jery jest swoim stołkiem i możliwością odebrania telefonu służbowego niż chęcią chcenia ... a dzień sc się zbliża. A poza tym nie tylko w l-nie się nie chce a biała podlaska a zamość tam nie przemycanych cygar?

bardziej zainteresowny kier jery jest swoim stołkiem i możliwością odebrania telefonu służbowego niż chęcią chcenia ... a dzień sc się zbliża. A poza tym nie tylko w l-nie się nie chce a biała podlaska a zamość tam nie przemycanych cygar?
Jakbyś nie wiedział to w tych działaniach brała właśnie udział gm lublin, ale to chyba jest dla Ciebie niepojęte?

przepraszam nie poznałem ciebie

a to zapewne za sprawą ultra męskiej kominiarki połączonej z zajefajnym kaskiem !:D Jasne lepiej karczować gdzie indziej niż u siebie.:eek:

a to zapewne za sprawą ultra męskiej kominiarki połączonej z zajefajnym kaskiem !:D Jasne lepiej karczować gdzie indziej niż u siebie.:eek:
Nie przepraszaj, że mnie nie poznałeś, cóż kłopoty z oczami to poważna sprawa. Tak myślę, że z ta Twoją wadą wzroku to żadnych pozytywów w nich nie dostrzeżesz. Tak jak ja w czasie trwania Twojej świetlistej kariery, cóż, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia a tam na dole bywa smutno, jak się było na górze. Szkoda mi cię. Ale nie martw się od ślepoty gorsza jest głupota. Nosi Cię jak gołębica.

odp

NIE ŚMIEJ SIĘ DZIADKU Z CZYJEGOŚ PRZYPADKU, BO DZIADEK SIĘ ŚMIAŁ I TO SAMO MIAŁ. A tak moim subiektywnym zdaniem (twój obiektywizm wszyscy znają):D wreszcie nareszcie zrzuciłeś maskę fajnego gościa. Nie jesteś moim wzorem do naśladowania, dlatego nie będę używał pod twoim adresem inwektyw typu idiota czy głupek. Jestem ciekawy czy w podobny sposób pełen humanizmu i poszanowania dla innych odrebności kierujesz swoim komandem.:eek:

absolutnie nic się nie dzieje

a co tam u naszego dyrektora? jakieś newsy czy zupełnie nic? może jakieś ploteczki celem rozładowania "wartościowej" atmosfery?

oj dzieje się dzieje, zmiany kadrowe w podległych uc że aż strach pomyśleć co będzie dalej, już następuje zmiana warty w oc h i to jaka, tylko nie wiem dlaczego ludzi doświadczonych, z wiedzą że w mf takich nie znajdziesz, zdejmuje się z dotychczas zajmowanych stanowisk (czyżby dowiedli komuś głupoty i niekompetencji) i przenosi do małych wewnętrznych oddziałów no chyba że chce im się życie umilić i oszczędzić na dojazdach, choć tak naprawdę to widzę tu jakieś drugie dno, takie rzeczywiste do którego ta izba dąży z uporem maniaka.

znalezione w necie

może to jest odpowiedż:

"Odważni i niezależni ludzie zawsze będą wyszydzani przez dworaków, pieczeniarzy i kłamców, są bowiem dla nich wyrzutem sumienia. „Wina” ludzi odważnych polega na tym, że potrafią błoto nazwać błotem, a gnój gnojem".

może to jest odpowiedż:

"Odważni i niezależni ludzie zawsze będą wyszydzani przez dworaków, pieczeniarzy i kłamców, są bowiem dla nich wyrzutem sumienia. „Wina” ludzi odważnych polega na tym, że potrafią błoto nazwać błotem, a gnój gnojem".

Słowa te kierujemy do wiernopoddańczych zz krajowych i pozostałych , które przyklepały reformę zwaną wartosciowaniem.

może nie takie znowu nowe newsy

Newsy!!!!!! A może tylko ja nie w temacie jestem? Czy to prawda, że nasz kochany pan dyrektor kopnął w d... swą połowicę???? To znaczy, że zostanie z nami na zawsze? for ever???? hurra !!! No to dobra nasza, facet będzie dostępny 24 godziny na dobę, no chyba, że nie jest taki zupełnie sam?????

Back
Do góry