Nowy Nabór

• Thread starter Thread starter bialek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
B

bialek

Gość
Hej czy ktoś może wie czy będzie teraz nowy nabór na kontrolerów do Przemyśla

Witam wszystkich, mam pytanko odnośnie naboru do służby celnie. Jak wygląda ta cała procedura wiem coś o teście z wiedzy ogólnej ( są może jakieś pytania do tych testów) wf i co jeszczę jakiś psycholog jest i gdzie to wszystko sie odbywa ja złożyłem podanie do Przemyśla :roll:

Cześć, nie wiem czy w obecnej sytuacji składanie podania do SC to dobry pomysł. Przeczytaj najpierw opinie o pracy w tej instytucji i projekty o KAS. Z :D dniem 1 stycznia 2008r. SC już nie będzie!!! Przemyśl jeszcze raz czy chcesz pracować w SC. Pozdrawiam.

Witam wszytskich
Złożylem "papiery" do UC w Przemyślu ale powiem szczerze nie wiem czego moge sie spodziewac..... zakladajac ze mi sie wogole uda ;)

Jeśli ktos mogłby przybliżyc warunki pracy, atmosfere.... zarobki ;) (młodszy kontroler celny) ... byłbym bardzo wdzięczny.
Obecnie mam prace z umowa stale.. moze nie wymazona, ale calkiem niezle zarobki, pewna... no i przy biurku... Slyszalem rozne opinie i prawda jest taka ze nie wiem w co wierzyc... jedni narzekaja inni chwala...
Bardzo bylbym wdzieczny za bezstronne podanie kilku faktow.

Z gory dziekuje...

Kolego, poczytaj sobie posty na forum ogólnym "słuzba przygotowawcza..." to ci szerzej otworzy oczy. Pozdrawiam- celnik z kilkunastoletnim stażem!!!!!!!!

Back
Do góry