Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Już odpowidam. To proste, czarna -bladź- nie potrafi już zrobić wyniku na towarze bo nie mieści się w kanale więc zrobiła na współpracowniku z RTG w perfidny sposób. Więcej info już niebawem w nowym wątku. Pzd.lepiej powiedzcie co to za akcja z alkomatem w niedziele na kolejowym rentgenie...
I bardzo dobrze. Chciałabym, żeby teraz jej ktoś strzelił w tył głowy (tylko celnie) tak jak ona strzeliła do dwóch nie dając im możlwości obrony jak w Katyniu. Na szczęście źle strzela bo jednego nie trafiła a drugiego dotkliwie raniła ale on z tego wyjdzie. A ponoć szkoli się na broń i ma zdawać egzamin. Ciekawa jestem efektów. Liczę na to, że ten postrzelony szybko dojdzie do zdrowia i stojąc przed nią powie co myśli. CDN.Czarna z czarnym narozrabiali w sobotę na kanale i podobno szykuje z tego zadyma.
A co narozrabiali. Napsz parę szczegółów. Z tego co wiem to coraz częściej jej się to zdarza. Nie tak dawno ponoć na autokarach coś nawywijała. Ale czego można się spodziewać od pustego zjawiska z sianem w głowie przywiezionym z Bieszczad.Czarna z czarnym narozrabiali w sobotę na kanale i podobno szykuje z tego zadyma.
chyba Cie troche fantazja poniosla porownujac chlanie na sluzbie z mordem w Katyniu.I bardzo dobrze. Chciałabym, żeby teraz jej ktoś strzelił w tył głowy (tylko celnie) tak jak ona strzeliła do dwóch nie dając im możlwości obrony jak w Katyniu.
Wcale nie poniosła mnie fantazja a porównując Katyń miałam na myśli metody działania bolszewików. A ty pisząc o "chlaniu na służbie" czy "jeździe na podwójnym gazie" to widzę, że masz bardzo mierne pojęcie o tej sytuacji a pawdopodobnie wynikające z wiedzy usłyszanej przez ciebie z kolejnych już ust w momencie kiedy staje się ona już plotką. Więc piszesz coś o czym nie masz zupełnie pojęcia i operasz się na plotkach. A jeżeli chodzi o zdrowie to może powinieneś o swoje zaddbać bo możliwe, że dopada cię już andropauza. Mimo wszystko nie pozdrawiam.chyba Cie troche fantazja poniosla porownujac chlanie na sluzbie z mordem w Katyniu.
na jazde na podwojnym gazie tez dajesz przyzwolenie, bo chyba jedno z drugim sie jakos zazebia, przeciez z pracy trzeba jakos wrocic?
nie bede wspominal o ustawie, bo to przeciez oczywiste. a jezeli ma sie problem ze zdrowiem, to trzeba isc sie leczyc.
kazdy to ocenia na swoj sposob, ale piszac takie glupoty nie dajesz o sobie o wlos lepszego swiadectwa.
pozdrawiam mimo wszystko.
A co narozrabiali. Napsz parę szczegółów. Z tego co wiem to coraz częściej jej się to zdarza. Nie tak dawno ponoć na autokarach coś nawywijała. Ale czego można się spodziewać od pustego zjawiska z sianem w głowie przywiezionym z Bieszczad.
I znowu przyjmą według klucza tylko sobie znanego takich co od dawna pracowali tylko "z drugiej strony" jak choćby pewna funkcjonariuszka z około półrocznym stażem (ostatni nabór) która posiada ksywę mówiącą samą za siebie "przemytniczka". Gratulacje dla komisji rekrutacyjnej za doborową obsadę przejść granicznych. Sami fachowcy.Ogłoszono nowy nabór do IC w Przemyślu na granice 40 miejsc powodzenia
I znowu przyjmą według klucza tylko sobie znanego takich co od dawna pracowali tylko "z drugiej strony" jak choćby pewna funkcjonariuszka z około półrocznym stażem (ostatni nabór) która posiada ksywę mówiącą samą za siebie "przemytniczka". Gratulacje dla komisji rekrutacyjnej za doborową obsadę przejść granicznych. Sami fachowcy.
I znowu przyjmą według klucza tylko sobie znanego takich co od dawna pracowali tylko "z drugiej strony" jak choćby pewna funkcjonariuszka z około półrocznym stażem (ostatni nabór) która posiada ksywę mówiącą samą za siebie "przemytniczka". Gratulacje dla komisji rekrutacyjnej za doborową obsadę przejść granicznych. Sami fachowcy.