Nowe wybory na jesień?

G

Guest

Gość
No to kończmy z tą farsą w mf i ic nowe wybory , daj Boże nowy kompetentny szef Sc i nowa kompetentna kadra zarządzająca dbająca o dobro fc a nie o swoje posadki. Lista do wymiany otwarta.

Re: Nowe wzbory na jesień?

Anonymous napisał:
No to kończmy z tą farsą w mf i ic nowe wybory , daj Boże nowy kompetentny szef Sc i nowa kompetentna kadra zarządzająca dbająca o dobro fc a nie o swoje posadki. Lista do wymiany otwarta.
jesteś niepoprawnym optymistą

Myślę, że lista do wymiany przerosłaby długością listę funkcjonariuszy, którzy za ich rządów otrzymali awans. W sumie jest to "oczywista oczywistość"!!!

Ale od nowa zacznie się wymiana "dobrych" na "lepszych", szłusznych na słuszniejszych i ta cała farsa będzie trwała nadal... :roll:
A - jak mówi Ferdek, i ma słuszną słuszność - robić nie ma komu.
Wodzowie będą radzić, pucz w puczu, atmosferka, że nożem pokroić... Strach sie bać :lol: :lol: :lol:
I to jest Polska właśnie...

Ja mam nadzieję bo bez niej by mnie w sc już niebyło że w końcu szefem sc będzie fachowiec i oceni obecną kadrę kierowniczą z nadania Pana B ich zastępców i tych co się przechowali a odpowiadają za demontaż sc. Mam taką nadzieję że jednak będzie lepiej a jak nie to trzeba się zwolnić bo niewyobrażam sobie by mogli być jeszcze gorzej zarządzający szefowie.

Idź na wybory...
53bc40ae97d8

Ostatnia edycja:
Hasełko do wykorzystania

W kampanii wyborczej. Może nawet do Parlamentu Europejskiego. Dla Pana Ministra.

wodkanielegalna.png

7675996324e1c174c3435c.gif

Ostatnia edycja:
Raz Dwa Trzy - Jeszcze w Zielone Gramy

Jeszcze w zielone gramy,
Jeszcze nie umieramy,
Jeszcze się spełnią nasze piękne sny, marzenia, plany,
Tylko nie ulegajmy przedwczesnym niepokojom
Bądźmy jak stare wróble, które stracha się nie boją
Jeszcze w zielone gramy, choć skroń niejedna siwa
Jeszcze sól będzie mądra, a oliwa sprawiedliwa
Różne drogi nas prowadzą,
Lecz ta, która w przepaść rwie jeszcze nie
Długo nie

http://www.youtube.com/watch?v=6NPVIYDgnC8

Gdyby wybory mogły coś zmienić już dawno by ich zakazano

Trzeba by zapytać, jak to się dzieje, że mimo istnienia formalnej demokracji, większość przegrywa wszystkie wybory. Nietrudno zauważyć, że dzieje się tak z powodu braku aktywności politycznej obywateli, którzy zostawiając swoje najważniejsze sprawy w wyłącznej kompetencji zawodowych polityków, tracą na nie jakikolwiek wpływ.

Piotr Ikonowicz http://www.super-nowa.pl/art.php?i=21584

Back
Do góry