NOWE POLECENIA SZEFA SC !To już nie jest śmieszne...!!!

• Thread starter Thread starter Nie zarejestrowany
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
N

Nie zarejestrowany

Gość
Co myślą fc.z granicznych OC na ścianie wschodniej i północnej na temat nowego polecenia Szefa SC dot. wyznaczenia okreslonego limitu odpraw celnych na kierunku wyjazdowym z Polski? Mam tutaj na myśli limity ilości na jednej zmianie....!A w przypadku nie wykonania wskazanej przez szefostwo ilości odpraw , KZ mają obowiązek natychmiastowego przesłania meldunku do samego szefa, z podaniem przyczyny niewykonania polecenia!!!! To chyba ociera się już o szaleństwo i czy nie czasami o mobbing i nakłaniane fc do przyspieszania odpraw, a co za tym idzie niewykonywania rzetelnie swoich obowiązków służbowych...!To jest nienormalne...! Żeby fc musieli działać pod presją...! Co o tym wszystkim myślą inni...! Nadmieniam, iż takie polecenia rozesłane zostało po wszystkich IC,UC i OC granicznych.

:mad:Przegięcie na całej linii! To chyba faktycznie przesada, aby wyliczać funkcjonariuszom ilość dokonanych na zmianie odpraw i nakazywać (w trybie natychmiastowym) kierownikom zmian tłumaczyć się z powodów, jakie miały wpływ na zmniejszenie ilości odpraw na jego zmianie! Jak to mozliwe, że dochodzi już do takich absurdów i braku poszanowania ciężkiej pracy "zwykłego cola"? I dlaczego nasi najbliżsi przełożeni godzą się na takie traktowanie swoich ludzi?????Czyżby utrata stołka była aż tak bolesna! Zero szacunku wobec ludzi...Ten spektakl jest już przerażająco śmieszny...!:mad:

Panie i Panowie!
"- Nie ma łatwych decyzji - powiedział. - Poważna decyzja to zawsze wybór, szamotanina z samym sobą, chirurgia sumienia. Człowiek spełnia się w decyzjach, Łukaszu. Wszystkiego nie przewidzisz. Trzeba wejrzeć w siebie i odrzucić to, na co nie może być zgody. Pozostanie niepewność. Kiedy coś postanowisz, stłumisz ją w sobie, zapiszesz wyłącznie na własny rachunek. Osądzą cię po rezultatach. Nikt nie zapyta o intencje."
— Aleksander Minkowski
Księżniczka i mag

Żarty się skończyły...
Koniec z obietnicami, które i tak nie miały jakiegokolwiek pokrycia!
Koniec z waszymi obłudnym kłamstwami!
Koniec z pisaniem petycji, listów i innych wszelakich pism!
Koniec z dialogiem, bo z waszej strony to zawsze był monolog!
Koniec z dalszym upokarzaniem Naszej Służby!

PROTEST OGÓLNY I ODDOLNY W CAŁYM KRAJU!!!
Z całym szacunkiem dla tego związku i innych, ale tak jak było wcześniej tak, będzie i teraz to, będzie Nasz protest i Nasze zwycięstwo!

Nie patrzmy na jakiekolwiek daty, terminy, gdyż to i tak nic nie da... Jak nie dadzą nic jakiekolwiek pikiety i pisma, bo to już przerabialiśmy.

Rozpocznijmy spontanicznie w przyszłym tygodniu, bo trzeba działać szybko... Niech oczy całej Europy, które będą na początku czerwca zwrócone na nasz kraj ujrzą to w jakiej sytuacji tak naprawdę znajduje się Służba Celna, która strzeże wschodnich granic UE.

NIECHAJ EUROPA ZOBACZY NASZ PROTEST!

Kto się przyłączy...?
Tak jak ostatnio zaczyna wschód, a dokąd zawieje ten wiatr...?

Cóż za cisza w temacie? Czy nikomu na niczym już nie zależy? Gdzie podziała się normalność, szacunek dla drugiego...itp.wartości?:confused:

taaaaaa
PROTEST!!!! Gadamy tylko i nic nie robimy!!! chętnie się przyłącze tylko dajcie hallo kiedy bo jak na razie to tylko gadamy !!!!!! Też mam dosyć ciągłych obietnic o podwyżkach i o zakupieniu wreszcie jakiegoś normalnego sprzętu!!!! a za zaangarzowanie dostaje rozmowy od szmaty kobrettiego - że pewnie kradniemy wszyscy na zmianie. Kurwa nie po to studia kończyłem-mam swój honor i zasady!!!jak nic się nie zmieni w ciągu miesiąca odejdę i będę szczęśliwy :) powodzenia

.

taaaaaa
PROTEST!!!! Gadamy tylko i nic nie robimy!!! chętnie się przyłącze tylko dajcie hallo kiedy bo jak na razie to tylko gadamy !!!!!! Też mam dosyć ciągłych obietnic o podwyżkach i o zakupieniu wreszcie jakiegoś normalnego sprzętu!!!! a za zaangarzowanie dostaje rozmowy od szmaty kobrettiego - że pewnie kradniemy wszyscy na zmianie. Kurwa nie po to studia kończyłem-mam swój honor i zasady!!!jak nic się nie zmieni w ciągu miesiąca odejdę i będę szczęśliwy :) powodzenia

nie pisz analfabeto, że skończyłeś studia ( ze sprzętu to przydałby Ci się słownik ortograficzny)

Back
Do góry