No Nieogolony - teraz to już czyjaś głowa spadnie.

Misja i wizja

A swoją drogą spójrzcie jak arogancja nieogolonego ( zauważam, że piszą go z małej litery) przybrała monstrualne rozmiary. Nagle poczuł się misjonarzem i wizjonerem SC (tworzy misję i wizję dla SC), a prawdopodobnie ukończył tylko pierwszy moduł z zarządzania strategicznego, gdzie mowa o kierowaniu firmami handlowymi - holdingami, wielkimi korporacjami i widzi siebie jako generała na czele holdingu zwanego Służba Celna, która nie jest przecież przedsiębiorstwem handlowym! Mam wrażenie, że na reszcie modułów był absencjonowany, gdyż był chory.
Obecnie ten pan powinien uzupełnić wykształcenie i odbyć zasadniczy kurs celny, gdyż zdobyta tam podstawowa wiedza z zakresu funkcjonowania oddziałów, referatów będzie pomocna w działaniach zarządczych.

ps. może otworzą kurs zasadniczy w Atenie to se chłop poradzi.

Jak ja słyszę słowo misja czy wizja, to dostaję podrażnienia mózgu. Pół roku temu jedna "misjonarka" i "wizjonerka" z Ministerstwa ( obecnie na emeryturze ) przysłała kupe zbindowanego papieru z takimi pierdo....mi. Ja nałożyłbym na nią karę za bezsensowne zużycie dużej ilości papieru. Szkoda naszych pięknych lasów na takie bzdury. To co przeczytałem ( tego właściwie nie dało się czytać ), to mnie z nóg zwaliło. Ja po kilku setach nie mam takich wizji jak nasza góra :) Szkoda gadać.

No, Nieogolony. Słyszałem, że na jakimś ostatnim spotkaniu zmiękła Ci rura. Czyżby spawy od krzesła zaczynały puszczać ? :D

Ostatnia edycja:
Tak....................., ale tylko wobec kadry kierowniczej - oni dostaną wyższe podwyżki.............. Ostatecznie to oni wykazali się przy wartościowaniach............

Back
Do góry