Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
czy wiadomo już kto awansuje? znowu te same matołki bmw? (bierny, mierny ale wierny). a później mają pretensję że się ktoś nie stara hihihi
Jakie szkolenie, plotki,ploteczki, a może szkolić będziemy straż miejską, SOK, Straż leśną, rybacką itd.Czy ktoś wie co to ma byc za szkolenie w marcu dla UKSów??
Troche mnie dziwią zagadnienia do przygotowania??
Czy UKS ma odprawiać na granicy?
Po co????????
Posłuchaj SiTo w bambuko to was SC robi już od lat. Co do predyspozycji to nie wziąłeś pewnie pod uwagę sytuacji że ci skarbowcy co się przyjadą szkolić to może kiedys pracowali w cle i tak np przez 16, 15 lub 10 latZENON BACZEK napisał na Ogólnym "szkolenia SG
http://www.celnicy.pl/showthread.php?t=4292&page=6
"Kochani, SG wspierać będzie wywiad skarbowy, który bedzie szkolony do przejęcia roboty mobilków od połowy marca przez Mireczka S. Nie ważne że nie mają predyspozycji, mają rozkaz i tyle. Wymiksują SC jak nic. Jak dalej będziemy tylko biadolić a nie działać to...oj będzie a ku ku!!! Nie odbieram tego osobiście bo sam się chcę wkrótce wylogować z tego cyrku. I cieszę się, że jednej małpy będzie w tym cyrku mniej.
7 lat to o te 7 za dużo!!!
Bywajcie, szkoda mi Was. Może czasm to tu wpadnę, wszak 7 lat byłem z Wami.
A swoją drogą szkoda zmarnowanego styczniowego zrywu. Tak się dać zrobić w bambuko.
Baj. "
Czy już mi wierzycie????