Nieuczciwi celnicy w rękach CBŚ

ja? nigdy, ale ten link to skandal.. ja tak mozna.. wstyd wstyd !

Właśnie pokazali to w Teleekspresie, wstyd i hańba dla całej SC, ale takie niby przypadki to prawie codzienność , wiedzą że są obserwowani i dalej to samo, a póżniej mówią "pomówienie".
Takie "akcje" powinne być przeprowadzane częściej na koniec zmiany, a w szczególności w OC granicznych i wewnętrznych.

Ostatnia edycja:
I bardzo dobrze że to pokazują. Popieram takie akcje, podczas których zebrane zostały NIEZBITE dowody winy. Czy to celnik, policjant, lekarz czy ktokolwiek.
Tu nikt nie ma wątpliwości, w przeciwieństwie do spraw opartych na anonimach, wymuszonych zeznaniach czy wyjaśnieniach, fałszywych oskarżeniach...

Oby takich akcji więcej. Głupoty inaczej nie wyplenimy.

Właśnie pokazali to w Teleekspresie, wstyd i hańba dla całej SC, ale takie niby przypadki to prawie codzienność , wiedzą że są obserwowani i dalej to samo, a póżniej mówią "pomówienie".
Takie "akcje" powinne być przeprowadzane częściej na koniec zmiany, a w szczególności w OC granicznych i wewnętrznych.

Ubocznym skutkiem tych akcji byłby nabór do SW :D

Mądrość ludu???????

Mistrzu a jakie OC pozostały skoro napisałeś "........a w szczególności w OC granicznych i wewnętrznych....." Tylko nie przekombinuj.........

Mistrzu a jakie OC pozostały skoro napisałeś "........a w szczególności w OC granicznych i wewnętrznych....." Tylko nie przekombinuj.........

To nie wiesz Kolego 'goolman', że specyfikę pracy OC w szczególności najlepiej poznali pracownicy UC, a zwłaszcza IC ?! :cool:

celnicy w spodniach moro? cz to nie sg?

Dziwne mundury mają ci celnicy całkiem jak Sg pako albo jesteś daltonistą albo zaślepia cię nienawiść do celników. Trafiłeś zatem jak zwykle kulą w płot.

Napisali celnicy? w akcji brala rowiez udzial IZBA CELNA ! to oni chyba wiedza kogo zatrzymuja prawda? pozatym moro to zaraz ja wloze i co tez bede z SG? ;-) i jaka tam zaraz nienawisc... a skad.. no wiesz he he;p

Takze trafiles jak celnik do cba.

pako ty do pracy możesz ubrać się nawet jak transwestyta, ale celnik ma określony mundur na pewno nie moro

ale pisałeś że celnik może na służbie być w moro, no to jak w końcu?

pokaz mi gdzie ja napisalem, ze celnik na sluzbie moze byc w MORO ?! pokaz mi to zdanie gdzie tak stwierdzam ! na filmie widac bylo, ze capneli ich gdzies na miescie, a po pracy moglby przeciez te spodnie zmienic !...

Back
Do góry