na mojego nosa to te trzynastki beda płacone ale w normalnym terminie jak co roku czyli w drugiej połowie marca
nie wiem skad i kto wytrzasnał ten termin do 16 lutego
pozdr.
no i dobrze wytrzasnął bo właśnie wpłyneła mi na konto w Wawie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
na mojego nosa to te trzynastki beda płacone ale w normalnym terminie jak co roku czyli w drugiej połowie marca
nie wiem skad i kto wytrzasnał ten termin do 16 lutego
pozdr.
jak w tytule
ja bym tematu nie zawieszał - dostała Wawa, a Łódź jeszcze nie poczekajmy czy wszyscy bedziemy mieli wpływ na konto...
po co robić aferę z niczego, skoro są IC, które już wypłaciły nagrodę roczną, to na bank będzie ona wypłacona również w innych IC, więc w jakim celu się podkręcać???, temat powinien zostać zamknięty......
powinieneś dostac proporcjonalnie za przepracowane miesiąceWitam! Pracuję w Służbie Celnej od czerwca 2008 roku? Czy mogę liczyć na trzynastkę?? Zdaję sobie sprawę, że będą to z pewnością mniejsze pieniądze,ale zawsze coś...
powinieneś dostac proporcjonalnie za przepracowane miesiące
Tomkukromku - to nie marudzenie tylko dbałosć o wąłsne inetersy. Nie raz i dwa wysoka kadra kierownicza SC nie dotrzymała słowa danego wcześniej - stąd i teraz różne nasze obawy. Ty juz nie musisz się bać - sa jednak inni w innej sytuacji. Także spokojnie, poczekajmy. Obysmy kiedyś stracili powody do jak mówisz "narzekania" ... pomarzyć wolno ...