nie dostaniemy trzynastek... ?!

na mojego nosa to te trzynastki beda płacone ale w normalnym terminie jak co roku czyli w drugiej połowie marca
nie wiem skad i kto wytrzasnał ten termin do 16 lutego
pozdr.

no i dobrze wytrzasnął bo właśnie wpłyneła mi na konto w Wawie

I po co zamieszanie.Osoba , która decyduje o terminie wypłaty 13-tek napewno nie jest samobójcą, totalnym idiotą.Temat byłby , gdyby nie dotrzymano terminu wypłaty.A tak to koniec tematu - i bardzo dobrze.Koniec i kropka.​

TYLKO DLACZEGO W IC BIAŁA PODLASKA ZAWIESZENI NIE DOSTANĄ TRZYNASTEK??? CZY PAN DYREKTOR ZNA TAKIE POJĘCIE JAK DOMNIEMANIE NIEWINNOŚCI???????????? :confused:

zawieszeni to księgowej powinni się spytać,ona będzie wiedzieć najlepiej komu ostatnio dała,

Ostatnia edycja:
ja bym tematu nie zawieszał - dostała Wawa, a Łódź jeszcze nie :( poczekajmy czy wszyscy bedziemy mieli wpływ na konto...

po co robić aferę z niczego, skoro są IC, które już wypłaciły nagrodę roczną, to na bank będzie ona wypłacona również w innych IC, więc w jakim celu się podkręcać???, temat powinien zostać zamknięty......

po co robić aferę z niczego, skoro są IC, które już wypłaciły nagrodę roczną, to na bank będzie ona wypłacona również w innych IC, więc w jakim celu się podkręcać???, temat powinien zostać zamknięty......

no, to chyba proste i logiczne. Ludzie jednak nie potrzebuja logicznycvh argumentow tylko okazji do marudzenia.

Witam! Pracuję w Służbie Celnej od czerwca 2008 roku? Czy mogę liczyć na trzynastkę?? Zdaję sobie sprawę, że będą to z pewnością mniejsze pieniądze,ale zawsze coś...

Witam! Pracuję w Służbie Celnej od czerwca 2008 roku? Czy mogę liczyć na trzynastkę?? Zdaję sobie sprawę, że będą to z pewnością mniejsze pieniądze,ale zawsze coś...
powinieneś dostac proporcjonalnie za przepracowane miesiące

Tomkukromku - to nie marudzenie tylko dbałosć o wąłsne inetersy. Nie raz i dwa wysoka kadra kierownicza SC nie dotrzymała słowa danego wcześniej - stąd i teraz różne nasze obawy. Ty juz nie musisz się bać - sa jednak inni w innej sytuacji. Także spokojnie, poczekajmy. Obysmy kiedyś stracili powody do jak mówisz "narzekania" :) ... pomarzyć wolno ...

powinieneś dostac proporcjonalnie za przepracowane miesiące

Tomkukromku - to nie marudzenie tylko dbałosć o wąłsne inetersy. Nie raz i dwa wysoka kadra kierownicza SC nie dotrzymała słowa danego wcześniej - stąd i teraz różne nasze obawy. Ty juz nie musisz się bać - sa jednak inni w innej sytuacji. Także spokojnie, poczekajmy. Obysmy kiedyś stracili powody do jak mówisz "narzekania" :) ... pomarzyć wolno ...

:rolleyes: tez lubie pomarzyc :):rolleyes:

Back
Do góry