nie dostaniemy trzynastek... ?!

piesszarik1323

Aktywny użytkownik
Punkty reakcji
27
cytat za www.sfora.pl
Oszczędności wprowadzono na pół roku.
O ograniczeniach poinformowało urzędy Ministerstwo Finansów.
Pocieszeniem dla ich pracowników może być fakt, że resort finansów będzie starał się nie doprowadzić do redukcji zatrudnienia - donosi „Gazeta Prawna".
Powodem zmian jest kryzys gospodarczy. Na finansach publicznych i instytucjach finansowych rząd chce zaoszczędzić ponad 530 mln zł. Pracownicy Urzędów Skarbowych i Służby Celnej muszą pogodzić się również z ograniczeniem wydatków rzeczowych oraz wypłat tzw. trzynastek.

czy komuś coś wiadomo w tym temacie? mam nadzieje, że to tylko "kaczka" :mad::mad::eek:

prośba do admina o skasowanie tego tematu - w tym samym momencie powstał inny topic który wytłumaczył (na całe szczęście) zagadnienie

Ostatnia edycja:
Gdzie ten "inny topic" wyjaśniający sprawę trzynastek ?

już znalazłem - post do skasowania

Ostatnia edycja:
głupoty piszecie !!!!

trzynastki będą płacone po 16 lutym 2009r

pozdrawiam
kolego, spokojnie! nie tak autorytatywnie!!! skoro kilka niezależnych mediow podaje takiego "niusa" to mamy prawo czuc sie zaniepokojeni - tym bardziej w czasach kedy poloicja przesiada sie z polonezów na rowery i pks. więc mozemy chyba wymienić sie informacjami...? a może nie...? no, bynajmneij większość z nas nie ma dostepu do tak pewnych wiadomości jak Ty - stąd nasze "głupie" obawy i pytania.

inny topic - w tym samym dziale, powołuje sie ktoś na "Gazete Prawną"

do psa szarika

odpowiedziałem,abyś się nie biesił.Trzynastka zasili Twoje konto do końca lutego.Pozdrawiam.

w MF

Dzisiaj na spotkaniu ze ZZ SSC potwierdził, że 13-tka będzie wypłacona do końca lutego 2009r.:D

mam wrazenie że zbyt wielu z nas bezgranicznie wierzy pismakom
oni z kolei pisza wszystko czesto nie sprawdzajac zródła , równiez w tych niezaleznych gazetach

Dzisiaj na spotkaniu ze ZZ SSC potwierdził, że 13-tka będzie wypłacona do końca lutego 2009r.:D
no i to jest dla mnie potwierdzona informacja, dzięki :)
Kisiel - nie miałem nic złego na myśli w poprzednim poście. inna sparwa, że czasy takie że to od pismaków możemy zacząć sie dowiadywać o naszej przyszłości... :(

Koniec z tym defetyzmem

Trzynastka będzie i nie zapodawajcie już więcej takich chorych tematów, bo jeszcze ktoś w końcu wpadnie "na górze" na podobne pomysły. Ja słyszałem z bardzo wiarygodnych źródeł, że wszyscy mamy od marca dostać po 500 zł na rękę - bez wyjątku;)

Po pierwsze: od kiedy to miewamy trzynastki?
Po drugie: w IC Gdynia już nagroda roczna na kontach od paru dni.

Trzynastka będzie i nie zapodawajcie już więcej takich chorych tematów, bo jeszcze ktoś w końcu wpadnie "na górze" na podobne pomysły. Ja słyszałem z bardzo wiarygodnych źródeł, że wszyscy mamy od marca dostać po 500 zł na rękę - bez wyjątku;)

Niech zgadnę..To źródło informacji Król Julian z Madagaskaru?:confused:

własnie dzwoniłem do IC i w płacach powiedziała mi miła pani ze napewno beda trzynastki na koncie do 20 marca:confused:

dobrze ze wogóle będa (hihihi)

własnie dzwoniłem do IC i w płacach powiedziała mi miła pani ze napewno beda trzynastki na koncie do 20 marca:confused:

dobrze ze wogóle będa (hihihi)
ja to pie.... przed chwilą mówili że do 16 lutego, teraz że do 20 marca, to ciekawe co powiedzą za miesiąc...? może też wstrzymają, tak jak 3%...? przynajmniej by PIT-y rozesłali, co by ludzie parę grosikow mogli dostać. nawet tego dziadom nie chce sie zrobić na czas... wiem, mają czas oficjalnie... mówię tu o "dobrej woli" ...:mad:

na mojego nosa to te trzynastki beda płacone ale w normalnym terminie jak co roku czyli w drugiej połowie marca
nie wiem skad i kto wytrzasnał ten termin do 16 lutego
pozdr.

ja to pie.... przed chwilą mówili że do 16 lutego, teraz że do 20 marca, to ciekawe co powiedzą za miesiąc...? może też wstrzymają, tak jak 3%...? przynajmniej by PIT-y rozesłali, co by ludzie parę grosikow mogli dostać. nawet tego dziadom nie chce sie zrobić na czas... wiem, mają czas oficjalnie... mówię tu o "dobrej woli" ...:mad:

PITy sa juz w Warszawie gotowe.

Back
Do góry