Nic do zgłoszenia...

miś

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
1
Wszystko pięknie pokazane... kto płaci za program?
Stałem na granicy w Medyce dwa razy w jakiś weekend majowy/czerwcowy...
Raz 4 godziny, raz 3.
Po 4 godzinnym postoju pani rzecznik ias rze ogłosiła wyniki... Wyszło, że w ciągu jednego dnia na przejściu pieszym podczas weekendu majowego ujawniono 4 butelki wódki... 4 godziny upokorzeń w kolejce - 4 butelki wódki...
Może większe wyniki działalności... nie tylko PR, PR, PR...

Krzywdę robicie sobie tym programem...
Jeszcze Gdynia sprawdzająca statki wygląda profesjonalnie.
Podlasie z 30 litrami bimbru i tekstami o dwóch wejściach do bimbrowni w środku lasu to żenada... nie mówiąc już o dalszym śledztwie:)
Pociąg "Przemytnik" po rozkręceniu połowy pociągu - zatrzymane 3 kg mięsa? "nie zdają sobie sprawy, że plasterek szynki może..." już nie pamiętam co może - sprowadzić ASFa do Polski czy coś.
Korczowa zdaje się? "Rybka lubi pływać", "płyn o zapachu alkoholu" - serio? Może jednak bez takich komentarzy?
Szanuję Waszą pracę ale średnio to wygląda... szczególnie na Podkarpaciu:(
Piszę to ja "Mały przemytnik sała" w moim prywatnym temacie na forum:)

Koledzy z Podlasia przy niesprzyjających wiatrach załapią się na zażalenie na czynności... Być może nie zauważyłem ale chyba wszyscy w kominiarkach - co na to k.p.k?

Koledzy z Podlasia przy niesprzyjających wiatrach załapią się na zażalenie na czynności... Być może nie zauważyłem ale chyba wszyscy w kominiarkach - co na to k.p.k?

To forum publiczne...

Podpowiadasz?

Kpk nie wymaga okazania twarzy ale legitymacji...

Uwaga na przyszłość, niezaleznie czy jest Tv czy tylko "zbój".

Widać że niektórzy za wszelką cenę chcą mieć ujawnienie i być sławnym. Nie na tym to polega.

I co Bolo pokażesz legitymację i wejdziesz he he powodzenia. Legitymacja nie uprawnia do automatycznego wejścia czy to na posesję czy do mieszkania, od tego jest nakaz a na legitymację tylko wówczas gdy jest się pewnym że dokonano czynu zabronionego i w celu zatrzymania osób i takie wejście musi zatwierdzić prokuratur w ciągu 7dni

Na północy też nie lepiej walą Polaków aż miło bo Rosjanie to turyści nic nie wożą😁😁 a chyba trzy tygodnie temu 130 i niedawno grubo ponad 500 nie paczuszek tylko bloków. Z RTG jak lordy do Polski polacy na kręcenie i dotego pies. Jak tylko f. z psem na pasy all paszport wychodzi im się do Polski nie chce jechać i przy DUTY FREE wykręcają 😁😁

I co Bolo pokażesz legitymację i wejdziesz he he powodzenia. Legitymacja nie uprawnia do automatycznego wejścia czy to na posesję czy do mieszkania, od tego jest nakaz a na legitymację tylko wówczas gdy jest się pewnym że dokonano czynu zabronionego i w celu zatrzymania osób i takie wejście musi zatwierdzić prokuratur w ciągu 7dni

Sarkazm nietrafiony.

Zrobiłem kilkaset wjazdów na legitkę, bywało że i 5 jednego dnia, zawsze zatwierdzonych

Owszem, było kilka zażaleń i doniesień o przekroczenie uprawnień, ale wszystko upadło...

Rozumiem że nakazem określasz postanowienie?

A tak dla jasności, to wjazd na legitkę nie jak piszesz, gdy jest się pewnym że dokonano czynu zabronionego, ale gdy ma się uzasadnione podejrzenie i ...

Ale to już sobie doczytasz

A prokurator (nie prokuratur) może je zatwierdzić, albo nie...

Ale to też sobie doczytasz...

Ale w ogóle to masz i miałeś wiele trafnych spostrzeżeń, ale uwierz mi, to samo widzą funkowie...

Albo przynajmniej ich duża część

Pozdrawiam

W stwierdzeniu uzasadnione podejrzenie, a podejrzenie to ma kolosalne znaczenie

Ostatnia edycja:
Misiek
Czy na południu po ujawnieniu fajeczki też jest pobierana opłata za zgłoszone paliwo
w wysokości ok. 2.5 PLN za litr

Back
Do góry