fix , chyba całkiem sfixowałeś albo się naćpałeś lub jeszcze gorzej permanentnie od wielu lat zapijasz się !!!
Efekt brak komórek odpowiadających za procesy logicznego myślenia !!!!
Nie wiem czy wiesz co to statystyki ??? Może być to trudne aby Twoja główka to przetworzyła, jednak spróbuję ... Dane statystyczne wskazuje, że DUŻA część fc nadużywa L4 !!! Jest to przedmiotem analizy i gwarantuję będą ostateczne wnioski i DZIAŁANIA !!!
Oczywiście tematem tego wątku jest nagroda za II półrocze, która należy się ZA DOBRĄ PRACĘ !!!
Czasy KOMUNY się skończyły " czy się siedzi, czy się leży .....!!!!
Krwawymi łzami zapłakałem po Twojej wypowiedzi! Tak brak mi komórek ,jestem naćpany,sfixowałem ,moja główka, oczywiście ,nie przetworzyła twoich ,a jakże intelgentnych i kulturalnych zwrotów.Twoj ocena mojej osoby ,jakże wnikliwa i oparta na znajomości tematu -wstrząsnęła mną.Wnikliwe stwierdzenie, że komuna się skończyła-majstersztyk! Także stwierdzenia o wspaniałej pracy "cywili" i "pozoranctwie "funkcjonariuszy skłaniają mnie abyś zaznał pracy tych ostatnich :nocy ,zimna ,strachu ,stałej obserwacji abecadła,nadzoru kamer,przetwarzania skończonej sluzby w domu ,czy aby napewno zrobiłes wszystko dobrze...I jeszcze wielu innych rzeczy o których raczej nie masz pojęcia .Więc weż swoją nagrodę za dobrą pracę-wszak jesteś najlepszy ,no idobrze pracujesz?