Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak sobie porównasz z dodatkami lekarzy "za dyżury" to radość jak ręką odjął...No i były dodatki covidowe, mam na koncie - 1470. Nagrody podobno też były, ale nie wiem jakie i kto dostawał. Może ktoś wie coś więcej?
nie narzekaj mogło być 980Jak sobie porównasz z dodatkami lekarzy "za dyżury" to radość jak ręką odjął...
No to się wstrzeliłeś , okrągły tysiak...ale brutto, nawet nie wyrównuje niedokończonej "podwyżki" z 2020 ...spinamy budżet, zaciskanie pasakto da mniej
No to się wstrzeliłeś , okrągły tysiak...ale brutto, nawet nie wyrównuje niedokończonej "podwyżki" z 2020 ...spinamy budżet, zaciskanie pasa
już nie jest potrzebne bo nie ma odpadów (!) środowiskowych ( tak jaśniej dla niektórych- nie ma czego wydalać po zjedzeniu ryżu bez okrasy)
600 po raz pierwszyNadal za dużo, 600 brutto za całe pierwsze PÓŁROCZE...
No i były dodatki covidowe, mam na koncie - 1470. Nagrody podobno też były, ale nie wiem jakie i kto dostawał. Może ktoś wie coś więcej?
Hm....Stefan coś nie licytujeTo brutto pewnie z 1900
Nie narzekaj
Ja nie narzekam. Jestem tylko ciekawa, czy nagrody w ogóle były, czy nie? A jeśli były, to za co przyznawane. PozdrawiamTo brutto pewnie z 1900
Nie narzekaj