Nagrody

W Olsztynie już rozdane. Średnia na etat około 1600zł brutto + oszczędności z chorobowego, które w tym roku zostają w komórkach, także w porównaniu do roku ubiegłego jest całkiem dobrze. Nagrody po 2200-2500 brutto wcale nie są rzadkością na poziomie OC. Płacić mają do końca tygodnia.

A w Przemyślu słyszałem z kilku źródeł że po 600 zł brutto. Czy ktoś jest w stanie to potwierdzić?

A w Przemyślu słyszałem z kilku źródeł że po 600 zł brutto. Czy ktoś jest w stanie to potwierdzić?
Też tak słyszałem. Swoją drogą ta różnorodność zasad mocno irytuje i jest oczywiście głupia. Nagród nie będzie wysokich, bo głąby z ministerstwa wywalili mnóstwo kasy na Zefir2, za którego dic'e sobie podwyżki zrobili.

Tak ma być i ch... ;)

Też tak słyszałem. Swoją drogą ta różnorodność zasad mocno irytuje i jest oczywiście głupia. Nagród nie będzie wysokich, bo głąby z ministerstwa wywalili mnóstwo kasy na Zefir2, za którego dic'e sobie podwyżki zrobili.

Tak ma być i ch... ;)

średnia IC Biała Podlaska 1500zł brutto

Gorrob a z oszczednosci z l4 to oddzielny przelew czy razem z podstawawowa?

Pojęcia nie mam, bo jeszcze nie mam nic na koncie.

Celnik79 - podstawą wypłat grudniowych jest fundusz odpisów 3% - nie rozumiem dlaczego w Olsztynie i BP średnia oscyluje w okolicach 1500-1600, a u Was miałoby być 600 ? Dziwne.

Pamiętajmy iż propozycje podziału akceptuje czynnik społeczny/ związkowy. Czas najwyższy aby ciągle ci sami nie trafiali bezkrytycznie i bezzasadnie na listy. Wszystko w rękach ZZ Celnicy .pl dlatego wypełniajcie deklaracje.

Odnośnie patologii w nagrodach kwartalnych.
Powiedzcie mi dlaczego osoba która ujawniła 3793p w autobusie dostaje w nagrodę kwartalną 1 dzień (tak 8h urlopu) a inna z innego OC ujawniając dużo mniej bo tylko 710p łapie się już w pulę pieniężną ? I to w obrębie tej samej IC??nie wspomnę już że w puli pieniężnej są inni "uber f-sze" np. organizujący święta SC, jakieś dziwny nadzór nad systemami itp.

Ostatnia edycja:
Odnośnie patologii w nagrodach kwartalnych.
Powiedz cie mi dlaczego osoba która ujawniła 3793p w autobusie dostaje w nagrodę kwartalną 1 dzień (tak 8h urlopu) a inna z innego OC ujawniając dużo mniej bo tylko 710p łapie się już w pulę pieniężną ? I to w obrębie tej samej IC??nie wspomnę już że w puli pieniężnej są inni "uber f-sze" np. organizujący święta SC, jakieś dziwny nadzór nad systemami itp.

Dlatego też zakładajmy struktury ZZ Celnicy PL które pozwolą na wyzbycie się patologii.

Czy podział nagród rocznych tj. 3% i za cele w danej komórce jest tajny czy powinien być dostępny dla pracujących tam osób?

Ostatnia edycja:
Dlatego też zakładajmy struktury ZZ Celnicy PL które pozwolą na wyzbycie się patologii.
Widzisz, problem polega na tym że niektórzy z moich kolegów (ze mną włącznie), wypisali się, bądź nie zapisywali do związków, właśnie ze względu na owe "patologie". Uwierz, nie każdy potrafi być w takim stopniu jak Sławek prospołeczny czy bezinteresowny.

Widzisz, problem polega na tym że niektórzy z moich kolegów (ze mną włącznie), wypisali się, bądź nie zapisywali do związków, właśnie ze względu na owe "patologie". Uwierz, nie każdy potrafi być w takim stopniu jak Sławek prospołeczny czy bezinteresowny.

dlatego warto Sławka wspierać, a nie zasłaniać się wymówkami.

CELNIKU ZADEKLARUJ SIĘ !

Back
Do góry