Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też tak słyszałem. Swoją drogą ta różnorodność zasad mocno irytuje i jest oczywiście głupia. Nagród nie będzie wysokich, bo głąby z ministerstwa wywalili mnóstwo kasy na Zefir2, za którego dic'e sobie podwyżki zrobili.A w Przemyślu słyszałem z kilku źródeł że po 600 zł brutto. Czy ktoś jest w stanie to potwierdzić?
Też tak słyszałem. Swoją drogą ta różnorodność zasad mocno irytuje i jest oczywiście głupia. Nagród nie będzie wysokich, bo głąby z ministerstwa wywalili mnóstwo kasy na Zefir2, za którego dic'e sobie podwyżki zrobili.
Tak ma być i ch...
A cos wiadomo na temat nagród w IC Warszawa
Gorrob a z oszczednosci z l4 to oddzielny przelew czy razem z podstawawowa?
Odnośnie patologii w nagrodach kwartalnych.
Powiedz cie mi dlaczego osoba która ujawniła 3793p w autobusie dostaje w nagrodę kwartalną 1 dzień (tak 8h urlopu) a inna z innego OC ujawniając dużo mniej bo tylko 710p łapie się już w pulę pieniężną ? I to w obrębie tej samej IC??nie wspomnę już że w puli pieniężnej są inni "uber f-sze" np. organizujący święta SC, jakieś dziwny nadzór nad systemami itp.
Widzisz, problem polega na tym że niektórzy z moich kolegów (ze mną włącznie), wypisali się, bądź nie zapisywali do związków, właśnie ze względu na owe "patologie". Uwierz, nie każdy potrafi być w takim stopniu jak Sławek prospołeczny czy bezinteresowny.Dlatego też zakładajmy struktury ZZ Celnicy PL które pozwolą na wyzbycie się patologii.
Widzisz, problem polega na tym że niektórzy z moich kolegów (ze mną włącznie), wypisali się, bądź nie zapisywali do związków, właśnie ze względu na owe "patologie". Uwierz, nie każdy potrafi być w takim stopniu jak Sławek prospołeczny czy bezinteresowny.