Nagrody za szczególne osiągnięcia

xman

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Czy wiadomo kiedy wypłacą nagrody za osiągnięcia, zna może ktoś wysokość bo chodzą słuchy że ma być kilka tysi

Kilka lat temu zamiast nagród finansowych dostawało się dyplom od dyra lub prezia. Mam nadzieje, że teraz najbardziej nadgorliwi dostaną to samo co inni kiedyś.

A dlaczego myślisz, że nie należy nagradzać ludzi którzy robią dobre wyniki, angażują się bardzo w to co wykonują i lubią to, nie włażą nikomu w dupę.

Czy wiadomo kiedy wypłacą nagrody za osiągnięcia, zna może ktoś wysokość bo chodzą słuchy że ma być kilka tysi
te plotki o wysokich nagrodach same w sobie są systemem motywacyjnym - z dobrze poinformowanego źródła wiem, że nagrody dla plebsu nie przekroczyły 1000 zł, a jak przekroczyły to tylko u tych ciągnących na wysokich stołkach Swoją droga jak Remik jest taki cudowny i wspaniały i wszystko jest jawne i super to powinien oprócz nazwisk nagrodzonych podać kwoty i za co te nagrody - żebyśmy, marni celnicy co nie dostąpili pańskiego stołu mogli w przyszłości zintensyfikować swoje działa w odpowiednim kierunku

jak zwykle część z tych osób to znajomi królika, i takie to zmiany

te plotki o wysokich nagrodach same w sobie są systemem motywacyjnym - z dobrze poinformowanego źródła wiem, że nagrody dla plebsu nie przekroczyły 1000 zł

Kolego 230-250 zł takie były nagrody na granicy.

a co z resztą kasy, na 3-procentówki została chyba cała pula a podobno mieli zlikwidować półroczne nagrody.Te pieniądze się należą ludziom!!!
Swoją drogą nowe kierownictwo się popisało, ciekawe ile dostali za "oszczędności" kosztem ludzi.
Teraz to zmotywowali wszystkich do roboty, brawo!

nagrody

..tyle szumu o nic. namiestnik nie sprostał sytuacji czy to tylko preludium nowej jakości zarządzania ?

Back
Do góry