zbuntowany
Aktywny użytkownik
- Punkty reakcji
- 80
A jakie jest wg ciebie lepsze miejsce i okazja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Papierkiem lakmusowym lubelskiej IAS jest OCD Dorohusk. Totalny burdel...
Tak, przekazało. Choć kwota nie jest aż tak wysoka jak wskazujesz. W skali całego kraju była to kwota 244.528 zł więc nijak nie wyjdzie ponad 600 złCzy to prawda że MF przekazało dodatkowe środki do wypłaty nagród dla funkcjonariuszy i pracowników wszystkich IAS. Słyszałem coś o kwocie ponad 600zł???
Tak, przekazało. Choć kwota nie jest aż tak wysoka jak wskazujesz. W skali całego kraju była to kwota 244.528 zł więc nijak nie wyjdzie ponad 600 zł
jeśli to prawda to w moim IAS i OC granicznym zamiast dać każdemu po te 244zł to dano kilkunastu osobom 2000+. Tzw. "zrzutka wszystkich dla wybranych"
Ale zaraz...
Jeśli pracodawca traci zaufanie do pracownika, to go zwalnia, co więc w sytuacji kiedy pracownik traci zaufanie do pracodawcy?
Ciekawe czy nie dało by się tego podciągnąć pod dyskryminację i związki nie mogły by np. wystąpić o jakąś kontrolę z zewnątrz? Taką z "pompą i paradą" - ze słuchaniem w charakterze świadków (pod rygorem odpowiedzialności za fałszywe zeznania) osób zainteresowanych i biorących udział...?Dokładnie to samo.
W moich oczach stracili, niestety uległem fałszywej nadziei i teraz jestem w sytuacji która zmusza mnie do "odegrania się" - co czynię.
BTW sam brak oficjalnej informacji o przekazanych środkach z MF jest potwierdzeniem że kierownictwo IAS ma głęboko pracowników. Ciekawe czy lokalny przewodniczący ( no raczej na "S" bym nie liczył) odważy się zapytać o podział tych środków.
Szczerze mówiąc, mam te kilka setek w nosie. Nie stać mnie będzie na "masełko", zjem bez.
Ale krew mnie zalewa że znowu zrobiono to za naszymi plecami. Że nie mieli odwagi powiedzieć wprost.
Po raz kolejny moi przełożeni zawiedli moje zaufanie. To jakim pracownik powinien obdarzać przełożonego.
Ale zaraz...
Jeśli pracodawca traci zaufanie do pracownika, to go zwalnia, co więc w sytuacji kiedy pracownik traci zaufanie do pracodawcy?
Rzeszów kwoty od 9700 + 972 wzwyż