Nagrody na Dzień Celnika!!!

watermelon man

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Miasto
IV Rzeczpospolita
Szanowny Szefie Służby Celnej oraz Szanowni Dyrektorzy Izb Celnych!

Czy to prawda, że we wrześniu na Dzień Celnika oprócz licznych awansów w stopniach i stanowiskach, przewidziane są nagrody wys. 500zł netto dla każdego?

tak bedą nagrody ale po 180 zł brutta

W cle jest tak tragicznie za chyba mamy najniższe w kraju pod grusza i w PKP, i inne budżetówki więcej dostają np. nauczyciele 600 zł brutto, a ta k. Banas nam dał tylko 180 zł. Wstyd śmieciu

Masius nie zmieniaj proszę tematu. Ci, których wymieniłeś mają zakładowy fundusz świadczeń socjalnych a My i to już od 2000 roku wspomniane wczasy pod gruszą, czyli dofiannsowanie do wypoczynku przypadające w równej wysokosci na każdego cżłonka w rodzinie.

W IC Białej Podl. młodym co 3 lata robią obiecano pierwszą gwiazdkę...ale chyba nic z tego bo stara gwardia już łapy na awansach położyła

ukas00715 napisał:
PostWysłany: Sro Sie 29, 2007 8:59 pm Temat postu: KASA NA DZIEŃ CELNIKA
chciałem się zapytać czy coś wiadomo o jakiejś dodatkowej kasie na dzień celnika we wrześniu. nie chodzi mi o kasę związaną z awansem (jak ktoś oczyiście dostanie - chwała mu za to) czy też ze zwiększeniem uposażenia. czy słyszał ktoś z was może o jakichś nagrodach dla wszystkich???niedawno doszła mnie taka wiadomość o takich właśnie nagrodach

Dzień celnika

Będą podwyżki.... ciśnienia. Naiwniacy. O podwyżkach słysze od żłobka. Zapomnij. Albo tyraj albo zmień robotę. Po 40 też przyjmą. Desperacja jest w każdym rodzaju pracy.

Re: Dzień celnika

lukas00715 napisał:
Wysłany: Czw Sie 30, 2007 8:02 pm Temat postu: DODATKOWA KASA NA DZIEŃ CELNIKA
czy ktoś coś wie na temat jakiejś dodatkowej kasy na dzień celnika? jakieś nagrody? nie chodzi mi o o awanse

trinity6 napisał:
Wysłany: Czw Sie 30, 2007 8:58 pm
hahahahahahahahahah!!!!!! ale sie ubawilam czytajac ten post:-)pzdr

Gość napisał:
PostWysłany: Czw Sie 30, 2007 9:29 pm Temat postu:
Katowicki dyro w ramach nagrody rozpierdoli 120.000,- PLN na piknik integracyjny!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ha ha ha ha ha ha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BANDA!!!!!!!!!

Gość napisał:
PostWysłany: Czw Sie 30, 2007 9:33 pm Temat postu:
Za takie pieniadze to u was w katowicach bedzie full wypas. rozspusta ze hej.

Gość napisał:
PostWysłany: Czw Sie 30, 2007 9:34 pm Temat postu:
Będą się integrować dyro dupolizy włazidupy i kapusie.

A co dla Tych którzy nie jadą tańczyć,śpiewać,podskakiwać ?
Rozumiem koszt pikniku podzielony przez liczbę uczestników i kwota która wyjdzie do wypłaty w gotówce dla tych co nie byli.To przecież święto celników!więc czy Im się nic nie należy?:)

To słuszne i dobre co władza uzna za takie.Jak się reszcie nie podoba to problem reszty.Nawet nie powąchamy-my nietańczący-resztek z Pańskiego stołu pozostałych po pikniku bo po prostu impra wchłonie całą kasę i szlus!

W nagrodę na Dzień Łachudry może po długopisie dostaniecie. Podniecacie się 3 stówami nagrody... i znowu będą te tajemnice kto ile dostał (najbardziej strzeżone tajemnice Izb Celnych), niesnaski, rąbanie dupy........ rzygam tym!
Dlaczego lista nagrodzonych ma status TOP SECRET? Bo tylko przydupasy dostają dobre premie- no i oczywiście Naczelnicy i Kierownicy - najczęsciej wysokie premie dla szaraczków mnożą razy 2 i tyle im sie należy! A potem pier.... ze ktos źle pracuje. ZA takie pobory sam by nie lepiej zasuwał ale nie ... on z tych lepszych bo sie do korytka dorwał!

Dlaczego lista nagrodzonych ma status TOP SECRET? Bo tylko przydupasy dostają dobre premie- no i oczywiście Naczelnicy i Kierownicy - najczęsciej wysokie premie dla szaraczków mnożą razy 2 i tyle im sie należy!

Jak tak wszystko chcesz wiedzieć to podpisz się i powiedz ile zarabiasz.

jakoś nie widzę zainteresowania braci zolli współpracownikami z którymi robimy tą robotę ramię w ramię tyle że w cywilu. Pamietam dobre czasy jak pracowałem w wojsku jako cywil na dzień wojska też dostaliśmy nagrodę , a tu w cisza.

Zarabiam 2700 brutto - nazwisko moje jest i niepotrzebne.... nie będziesz sobie nim ryja wycierać. Jesli sie w którymś momencie pomyliłem to mnie popraw ale nie obracaj kota ogonem.

Po wypłacie to widze, że jesteś z górnej półki :lol: Swojego nie chcesz ujawnić nazwiska, a innych to chętnie zarobki byś poglądał. Tfu...

Back
Do góry