Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A to w podkarpackim nie ma hali pod dachem ?
Der, zamiast szydzić, pomyśl chwilę jeżeli Ci się taki stan przytrafia - test biegu na 1000 m w hali sportowej...
Może Kolega podzieli się swoimi doświadczeniami z biegu na 1 km w sali sportowej. Wiadome jest powszechnie, że kazdy zakręt to strata cennych sekund...A po drugie nie raz miałem test na 1000 a nawet coopera na hali sportowej.
Kiedyś funkcjonariuszki mogły wykonywać pompki podpierając się kolanami a nie stopami, co jest znacznie łatwiejsze. Obecnie jest równouprawnienie i pompki są jednakowe dla kobiet i mężczyzn. Nie ma równouprawnienia jeżeli chodzi o ich ilość, więc kobiety dalej maja łatwiej.pompki są dla mnie dość problematyczne Błagam nie odpowiadajcie złośliwie. Oczywiście staram się ćwiczyć ale trochę stres jest
Może Kolega podzieli się swoimi doświadczeniami z biegu na 1 km w sali sportowej. Wiadome jest powszechnie, że kazdy zakręt to strata cennych sekund...
Zależy jaka hala. Ja miałem kiedyś 100x10 w dwójkach. Co przy mojej ówczesnej wadze (100 kg) to była masakra. Biegłem z typem co ważył 75 kg i mi cały czas uciekał na zakrętach. Na prostej go doganiałem i tak w kółko. Normalnie pewnie bym go przegonił i czas miałbym lepszy.Ktoś wie jak wygląda bieg na 1000m w hali? Bieg pojedyńczo czy w jakiejs grupce? Ile okrążeń ?
Jeżeli chodzi o brzuszki, to jakieś filozofii tu nie ma. Trzeba tyłem głowy dotknąć materaca, a łokciami drabinek. Liczy się tylko powtórzenia które zostały poprawnie wykonane. Co do pompek - trzeba zejść na tyle nisko aby łokcie i plecy tworzyły jedną płaszczyznę. Jeżeli chodzi o technikę (szerokość rozstawu/ułożenia dłoni, stóp) to nikt nie ingeruje. Nie czepiają się też o płaszczyznę głowa-plecy-nogi, dużo ludzi robi koci grzbiet co bardziej męczy niż poprawnie wykonane pompki.Interesuje mnie ocena pompek i brzuszków..
Jak teraz wyglądają psychotesty ? Miał ktoś ?
Lepiej po okręgu niż na mrozie.Masz mĹody kolego troszkÄ przekichane. Wymyslono bieg w hali w Medyce gdzie prawdopodobnie bedziece biegli po okregu,
Łokciami dotknąć drabinek? O Matko - to chyba tylko kolega Der tak potrafiJeżeli chodzi o brzuszki, to jakieś filozofii tu nie ma. Trzeba tyłem głowy dotknąć materaca, a łokciami drabinek. .
No tak kolan nie drabinekŁokciami dotknąć drabinek? O Matko - to chyba tylko kolega Der tak potrafi
Dokładnie tak. Dodatkowo trzeba zauważyć, że sala będzie miała o wiele mniejszą zawartość tlenu niż jest na otwartym stadionie, a stan ten będzie się pogarszał z każdą godziną... Test ma trwać nieprzerwanie kilka ładnych godzin. Ci ostatni w danym dniu mają najgorzej. Wentylacja przy minus kilkanaście to wyziębienie obiektu.. Sam nie wiem co gorsze...Masz mĹody kolego troszkÄ przekichane. Wymyslono bieg w hali w Medyce gdzie prawdopodobnie bedziece biegli po okregu, bo ze wzgledu na wielkoĹÄ hali nie da sie inaczej. Nie wiem kto to wymysliĹ ale jest to duĹźe przegiÄcie bo co innego rozwinÄ Ä predkoĹÄ na peĹnowymiarowym boisku a co innego bieg po maĹej hali. Musisz ostro podkrecic tempo bo na zakretach bedziesz duzo traciĹ sporo czasu.