Nabór do SC

• Thread starter Thread starter marecki
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hmmm. Teraz to mam niezłą "zagwiózdkę", cała niedziela myślenia;) czy to, że nie jestem "kretynką" oznacza, że pracę w Izbie mam na bank, czy wręcz przeciwnie? A może ja jedynie uważam, że nie jestem... nie no teraz to mam na tydzień myślenia- dobrze, że jutro wyniki:D. Pozdrawiam Was wszystkich i pracujących i oczekujących i będących oczekiwać i przemiłej niedzieli

Nie martw sie tym,ruski przemytnik dobrze wie o co chodzi tylko pali glupa.;)

Teraz to ma znaczenie, kim jest Twój tatuś ewentualnie, kogo znasz. Jeżeli masz układy, na tzw. mieście to możesz być nawet debilem (określenie medyczne) a pracę masz na bank.:mad:

Wiem ze przedstawiacie prace w sc w samych negatywach choc nie wszyscy. Zastanawiam sie tylko czy warto jest tam pracowac czy lepiej uczyc ruskiego w jakies szkole za 500 zl:) Swoja droga chyba nie ma znaczenie czy ktos jest mgr czy nie i tak trzeba latac ze srubokretem (jak to okreslil jeden z forumowiczow) Pozdrawiam

Michale ja sie zastanawiam jeszcze czy nie sprobowac:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej, mnie nie chcieli ... :( :) ale nie piszesz czy Ty zostałeś przyjęty???? Michale?
Ps.: "Jenabwo" - do zobaczenia podczas następnego naboru ;)

Mnie tez niestety nie przyjeli, mimo skonczonych 2 kierunkow w tym studia informatyczne:(, widocznie slabo wypadlem... choc sam nie wiem jaka jest przyczyna...

Ale zlozylem podanie na informatyka, moze tutaj sie uda:D

Trzeba probowac do skutku:rolleyes:

I gdzie wy sie pchacie,pod gnoi czy prokuratora?Jak nie pod prokuratora to i tak zostaniecie zgnojeni- przez swoich.

Drogi eyo, jeśli napiszesz (lub chociażby naprowadzisz mnie) z jakich "pobudek" nadal pracujesz w Izbie Celnej, być może będę w stanie i ustosunkować się do Twoich wypowiedzi (nie wiem czy tego "oczekujesz") i ewentualnie je (w jakimkolwiek chociaż stopniu) pojąć, a w konsekwencji przemyśleć Twoje sugestie. Póki co do zobaczenia w przyszłości... A wszystkim forowiczom przyjemnego dalszego wypoczynku :)

Lukrecjo,nie zycze Tobie zle, dlatego sobie poszukaj innej pracy.Nie chce sie rozpisywac ,ale znam uroki tej pracy z obu stron.W mysl zasady-gdy wpadniesz miedzy wrony musisz krakac jak one.

Znajdz Sobie Coś Innego @@@@@@@@@@@

Mnie tez niestety nie przyjeli, mimo skonczonych 2 kierunkow w tym studia informatyczne:(, widocznie slabo wypadlem... choc sam nie wiem jaka jest przyczyna...

Ale zlozylem podanie na informatyka, moze tutaj sie uda:D

Trzeba probowac do skutku:rolleyes:

ZNAJDZ SOBIE COŚ INNEGO @@@@@@@@@@@ INFORMATYCY SĄ POSZUKIWANI A TY SIĘ UPIERASZ BYĆ CELNIKIEM ZA 1500 TO COŚ NIE TAK DWA KIERUNKI A W UC TU JEST PRACA DLA MATURZYSTÓW :)

1. Michale, szczerze mówiąc muszę zgodzić się z moim przedmówcą.
Informatyk w IC - myślę, że śmiało możesz zrobić zdecydowanie więcej; bez obrazy oczywiście dla wszystkich INFORMATYKÓW IC:). Ach i w takich momentach zaczynam "żałować" że KTOŚ nie obdarzył mnie ścisłym umysłem...gniazdo USB w moim komputerze nie działa od kilku dobrych tygodni :D
Ps.: Jeśli chodzi o mnie mam tylko jeden fakultet :(

2. "Kochany" Eyo... dziekuję za Twoje cenne rady :)
Trzymajcie się wszyscy

Zostalam przyjeta do Mobilnych w Olsztynie. Czy moze ktos napisac jak ta praca wyglada od tej drugiej str, bo jeszcze nie tak dawno chcialam pracowac w IC, ale po przeczytaniu postow na forum mam wielkie watpliwosci. Juz nie wspomne ze na rozmowie kwal. oszukali mnie mowiac ze jest to praca 8 h, a co sie okazalo 12. Czy jest to praca niebezpieczna, czesto trzeba sie uzeraz z hamami, czy czasami dochodzi do uzycia sily? :confused:

Alexa-to jest praca z ludzmi i wszystko jest mozliwe.

Zostalam przyjeta do Mobilnych w Olsztynie. Czy moze ktos napisac jak ta praca wyglada od tej drugiej str, bo jeszcze nie tak dawno chcialam pracowac w IC, ale po przeczytaniu postow na forum mam wielkie watpliwosci. Juz nie wspomne ze na rozmowie kwal. oszukali mnie mowiac ze jest to praca 8 h, a co sie okazalo 12. Czy jest to praca niebezpieczna, czesto trzeba sie uzeraz z hamami, czy czasami dochodzi do uzycia sily? :confused:

Kobieto to po co ty tam poszłaś? Nie wróże Ci tam niestety przyszłości jeśli masz takie podejście... 8 h w mobilnych ??? Powiem Ci że czasami 18 także nie bądź zaskoczona... Czy praca jest niebezpieczna... hymm napewno bardziej niż w UC czy IC za biurkiem, więc jest. Dodam że pracujesz często z Policją, Strażą Graniczną, ITD- które posiadają broń- zastanawiasz się po co im to???- a Mobilni jej nie mają- napisze króto kamikadze... Czy dochodzi do użycia siły- w sytuacjach zagrożenia zdrowia lub życia- TAK jak najbardziej dochodzi, pozatym będąc w mobilnych musisz uczęszczać na treningi z użycia środków przymusu bezpośredniego- czyli generalnie obezwałdanianie itp. Widze że sytuacja w GM Olsztyn nie najlepsza, skoro nie bardzo ma kto pracować, a ja swego czasu rozważałem możliwość pracy w tej grupie

Mam nadzieję koleżanko, że w trakcie wykonywanych czynności służbowych będziesz potrafiła odróżnić chama od hama. Ta druga wersja jest zastrzeżonym znakiem towarowym firmy produkującej m.in. akcesoria fotograficzne (paski do aparatów, torby na sprzęt). Mobilnym z Olsztyna ktoś ponownie podrzucił kukułcze jajo ale Krowa je przytuli ma taki matczyny instynkt.

Back
Do góry