Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Troche nie tak napisalem,ale bez obrazy.![]()
Hej, mnie nie chcieli ...![]()
ale nie piszesz czy Ty zostałeś przyjęty???? Michale?
Ps.: "Jenabwo" - do zobaczenia podczas następnego naboru![]()
Mnie tez niestety nie przyjeli, mimo skonczonych 2 kierunkow w tym studia informatyczne, widocznie slabo wypadlem... choc sam nie wiem jaka jest przyczyna...
Ale zlozylem podanie na informatyka, moze tutaj sie uda
Trzeba probowac do skutku![]()
Zostalam przyjeta do Mobilnych w Olsztynie. Czy moze ktos napisac jak ta praca wyglada od tej drugiej str, bo jeszcze nie tak dawno chcialam pracowac w IC, ale po przeczytaniu postow na forum mam wielkie watpliwosci. Juz nie wspomne ze na rozmowie kwal. oszukali mnie mowiac ze jest to praca 8 h, a co sie okazalo 12. Czy jest to praca niebezpieczna, czesto trzeba sie uzeraz z hamami, czy czasami dochodzi do uzycia sily?![]()
Mam nadzieję koleżanko, że w trakcie wykonywanych czynności służbowych będziesz potrafiła odróżnić chama od hama. Ta druga wersja jest zastrzeżonym znakiem towarowym firmy produkującej m.in. akcesoria fotograficzne (paski do aparatów, torby na sprzęt). Mobilnym z Olsztyna ktoś ponownie podrzucił kukułcze jajo ale Krowa je przytuli ma taki matczyny instynkt.Zostalam przyjeta do Mobilnych w Olsztynie. Czy moze ktos napisac jak ta praca wyglada od tej drugiej str, bo jeszcze nie tak dawno chcialam pracowac w IC, ale po przeczytaniu postow na forum mam wielkie watpliwosci. Juz nie wspomne ze na rozmowie kwal. oszukali mnie mowiac ze jest to praca 8 h, a co sie okazalo 12. Czy jest to praca niebezpieczna, czesto trzeba sie uzeraz z hamami, czy czasami dochodzi do uzycia sily?![]()