Nabór do mobilnych: Ełk, Iława, Elbląg.

Czrnulka

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Wie ktos co z tym naborem? Termin skladania papierow minal prawie 4 tygodnie temu i do tej pory ciiiiisza ;/

nie stresujcie sie tak odezwa sie za jakis tydzien. troche to trwa jak zlozylo duzo osob podania

nie stresujcie sie tak odezwa sie za jakis tydzien. troche to trwa jak zlozylo duzo osob podania

No chyba nie za bardzo sie orientujesz...
Przy ostatnim naborze na grzechotki wybrano ponad 500 osób do pierwszego etapu w ciagu tygodnia, takze nie sadze zeby na te marne kilkanascie miejsc do mobilnych staralo sie wiecej osob :rolleyes:

no no fajnie ze sie nie boisz moze jako jedyna stanelabys do walki, a nie schowalas bys sie w aucie jak tamte cieniasy ;)

No chyba nie za bardzo sie orientujesz...
Przy ostatnim naborze na grzechotki wybrano ponad 500 osób do pierwszego etapu w ciagu tygodnia, takze nie sadze zeby na te marne kilkanascie miejsc do mobilnych staralo sie wiecej osob :rolleyes:

jezeli chodzi ostatni nabor dotyczyl granicy nie mobilnych i nie trzeba bylo zbyt wysokich kwalifikacji, takie jest zycie, zeby cos dostac trzeba poczekac na swoja kolej ale oczywiscie zycze powodzenia :)

Witam! Czy po rozmowie rekrutacyjnej odezwali sie do kogoś??

Nabór na mobilnych.

Witam, niestety żadnych wiadomości ze strony Izby. Z tego co się dowiedziałem na rozmowie rekrutacyjnej, odpowiedź mieliśmy uzyskać w ciągu miesiąca - jeszcze nie minął, także trzeba czekać. Sprawdzanie, sprawdzanie i jeszcze raz weryfikacja kandydatów, po ewentualnym przyjęciu analiza będzie trwała jeszcze kilka miesięcy :)
Pozdrawiam i cierpliwości życzę :cool:

Ostatnia edycja:
minął minął, a może miesiąc ale dni robocze liczą , więc kilka dni trzeba doliczyć.

Nabór na mobilnych.

Lista się pokazała :) ale moje nazwisko na niej - nie. Drugiej szansy nie będzie :cool: Gratulacje świeżo przyjętym, miłej służby życzę i pozdrawiam. :)

Mojego nazwiska też na tej liscie niema ;( co to za tłumaczenie że po rozmowie kandydaci nie spełniją wymogów do pracy w mobilnych??!!! To po co papiery przyjęli na samym początku?? Powodzenia życzę wszystkim przyjętym.

Hm ja tam nie wiem, ale moze tu chodzi o to, ze nie masz plecow=)

Wy chyba nie czytaliście uzasadnienia dlaczego 2 osób jeszcze nie przyjęli!?
Do rozmowy spełnialiśmy wymogi a po rozmowie już nie.
Będzie nastepny nabór to spróbuję raz jeszcze. pozdrawiam

Back
Do góry