Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziś jest poniedziałek i nic nie wiadomo . Przynajmniej ja nie dostałem żadnych informacji.Czy ktoś brał udział? Był już jakiś odzew z ich strony bo według wstępnego harmonogramu to 8.07 test wiedzy ma być ?
Ten termin 8 lipca wydaje się coraz mniej prawdopodobny.Dzień dobry, ja również nie otrzymałam żadnej wiadomości dotyczą ej kolejnego etaou.W zeszłym tygodniu wysłałam o to zapytanie i otrzymałam wiadomość,że każdy dostanie odpowiedź,czy przeszedł pierwszy etap formalności czy nie.
Właśnie dotarł do mnie mail z godzina i miejscem testu wiedzyTen termin 8 lipca wydaje się coraz mniej prawdopodobny.
Sugerując się godzinami jakie tu podano tj. rozstrzał między 9:30 a 12:30 i tym, że test trwa około 30 minut , chętnych jest bardzo dużo.Czy ktoś ma wiedzę o ilości chętnych na te 30 wolnych wakatów?
Albo między tymi testami sobie sprawdzają od razuSugerując się godzinami jakie tu podano tj. rozstrzał między 9:30 a 12:30 i tym, że test trwa około 30 minut , chętnych jest bardzo dużo.
Też mieliście około 60 osób?Cześć, 12.30 A4, ktoś pamięta wszystkie pytania?![]()
43Też mieliście około 60 osób?
Miałem A2 więc nie pomogę. Czyli przynajmniej około 160 osób. Kwestia czy między grupą z 9:30 a 12:30 była jeszcze jakaś.