Nabór 2026

No wiadomo że ze 131 na 30 etatów to przesiew będzie ale idzie sprawnie i zamiast narzekać to trzeba sie cieszyć. Mi to pasuje i w porównaniu z postępowaniem z przed kilku lat to teraz organizacja na plus. 12 dni rozmow po 11 dziennie to akurat wychodzi te okolo 130 takze powodzenia 😆

Mam tylko nadzieję ze atmosfera na rozmowie nie będzie stresujaca
Lepiej stresująca niz luźna 🙂 wiesz , zeby za bardzo sie nie rozluźnić i nie zawalić, a jak jest stresująco to trzymasz się pewnych schematów, "trybu oficjalnego ".
Poza tym również cieszę się ze szybko idzie , jak dla mnie to nawet wolałabym miec wczesniej juz rozmowe ale alfabetycznie wypada pod koniec 🙂

Lepiej stresująca niz luźna 🙂 wiesz , zeby za bardzo sie nie rozluźnić i nie zawalić, a jak jest stresująco to trzymasz się pewnych schematów, "trybu oficjalnego ".
Poza tym również cieszę się ze szybko idzie , jak dla mnie to nawet wolałabym miec wczesniej juz rozmowe ale alfabetycznie wypada pod koniec 🙂
Póki co najbardziej podobało mi sie na kompetencyjnym pod kątem atmosfery ale niektóre pytania na teście były głupie. Nie miałem pewnosci ze zdam takze mile zaskoczenie. Ja jestem po środku wiec rozmowa za półtora tygodnia. Nie planuje sie rozluźniać ale chodzi mi o to żeby komisja dodatkowo nie podbijała tego stresu. Zobaczymy

Póki co najbardziej podobało mi sie na kompetencyjnym pod kątem atmosfery ale niektóre pytania na teście były głupie. Nie miałem pewnosci ze zdam takze mile zaskoczenie. Ja jestem po środku wiec rozmowa za półtora tygodnia. Nie planuje sie rozluźniać ale chodzi mi o to żeby komisja dodatkowo nie podbijała tego stresu. Zobaczymy
To fakt , Pani prowadząca byla przemiła 😀 podejrzewam ze na rozmowie bedzie niestety inaczej, jednak zadaniem komisji jest wyciagnac jak najwięcej informacji dla nich przydatnych, poza tym bedą obserwowac ruchy ciala , sposób wyslawiania sie... trzeba przez to przebrnąć i zaprezentować się jak najlepiej, tak więc powodzenia 🙂

Back
Do góry